Şimdi Ara

OKULDA OLMAK İSTEMEMEK PSİKOLOJİK HASTALIK MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bikere netten buldum büyük bi evdi bi girdim 25 tane erkekçi zenci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocalar benim derdim ders çalışmak veya vakit harcamak değil. çomar arkadaşlar ve gevşek öğretmenlerle aynı ortamda bulunmak .

Bazıları anadolu liselerinde tayt giyip arka cebine telefon koyan kızların olduğu ortamlarda okurken bense insan müsvetteleriyle kanserlikte lvl atlıyorum.

gelde birde benim tarafımdan '' okumak '' alakası içeren yorumunu yap
  • Anksiyete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapqolik

hocalar benim derdim ders çalışmak veya vakit harcamak değil. çomar arkadaşlar ve gevşek öğretmenlerle aynı ortamda bulunmak .

Bazıları anadolu liselerinde tayt giyip arka cebine telefon koyan kızların olduğu ortamlarda okurken bense insan müsvetteleriyle kanserlikte lvl atlıyorum.

gelde birde benim tarafımdan '' okumak '' alakası içeren yorumunu yap

Dayanıcaksın kardeşim, kaçıncı sınıfsın?
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    bazen düşünüyorum 1 tane diploma ve işsizlik maratonu için değer mi diye değer diye hissediyorum
  • Okul biter iş hayatına atılırsın iş hayatında olmak istememek normal midir diye sorarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapqolik

bazen düşünüyorum 1 tane diploma ve işsizlik maratonu için değer mi diye değer diye hissediyorum

Okuyacağın bölümü iyi seçip, bomboş bir diploma getirmez isen işsiz kalmazsın dostum.

Yenilikçi ve fırsatçı olmalısın.

Bunların hiçbirini yapmak istemiyorsan bizim beşiktaş pazarı var, orada limon satabilirsin.
  • bazı istisnalar her durum için geçerli olmuyor . yinede şu okul denen ortamı görünce badanacı olmak bana daha cazip geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.