okulda 2010 bende 2013 yüklü.ne kadar örnek varsa denedim hep aynı hatayı aldım:
Ekran görüntüsünde en altta gözüken "Output" ekranında yazanları kopyalayabilir misin? Hata orada yazıyor. Muhtemelen, .NET Framework versiyon hatası veya projeye eksik eklenen dll hatası diye düşünüyorum. Ama hata detayına bakmak lazım.
dosyanı kaydederken Solution Explorer bölümünden sağ tık properties'den projenin .net sürümünü düşür 3.5 falan yap evdeki .net sürümünle okuldaki uyuşmuyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkay03
Ekran görüntüsünde en altta gözüken "Output" ekranında yazanları kopyalayabilir misin? Hata orada yazıyor. Muhtemelen, .NET Framework versiyon hatası veya projeye eksik eklenen dll hatası diye düşünüyorum. Ama hata detayına bakmak lazım.
output kısmı:
C:\Users\harun\Downloads\WebSites\WebSite3\ : error : Error opening web C:\Users\harun\Downloads\WebSites\WebSite3\. Unable to open the Web site 'C:\Users\harun\Downloads\WebSites\WebSite3'. The Web site 'C:\Users\harun\Downloads\WebSites\WebSite3' does not exist.
.framework işini bakayım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme