Dilekçe için çok teşekkür ederim ve diğer arkadaşların iyi kötü yorumları için saçım okul durumuna göre gayet iyi bir şekilde kestirdim olayda'da herhangibi bir abartma yok.Dediğim gibi eğer saçım uygun olmasa bile bir öğretmenin beni okula almaması ve sivil vaziyette beni azarlaması kurallara uygun olamaz Sayın HuzunSessizligi dediği gibi okula girerken ben özlük haklarına sahibim ve öğretmenin bu davranışlarına karşı ben sessizliğimi koruyarak saygıdan sesimi çıkarmadım.Eğer öğretim görevlileri karşı tarafın iyiliğini düşünüyorsa onları sopa ile kovalayıp ağır şekilde azarlamam'ası gerekmiyor.
Meslek liseleri böyle diye bir şey yok Sayın Bullet Ride meslek liselerinin yurt dışında'ki profiline bakarsak ülkenin en çok yatırım yapılması gereken öğretim alanı olması gerekmekte ve yönetimin gençleşmesi lazım yeni düşünce tarzına sahip öğretmenler gelmeli.Çok şey diyorum konuşuyorum fakat haklı olup'ta susan arkadaşları görünce insanın yazası geliyor.
Ben saç uzatmak veya sakal uzatma konusuna bakmıyorum saçı kestirmek benim için problem değil yada uzatmak bu şekilde hakaret ve tehditse'l içerikte uyarı yapılması bir öğrenciyi psikolojik sıkıntılara sokabilir buna bağlı olarak öğrencinin ders içinde performans düşüklüğü derse odaklanamama gibi durumlara yol açıyor hatta açtı neyse fazla uzatmak istemiyorum hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
sivil kıyafet vs geç bunları şimdi. okul içindesin bu kadar basit kalkıpta hoca sana piknik yerinde bağırsaydı evet haklı olurdun
ona Eğitim Hakkı sınırlandırılamazde ve çıkar masaya vur!
Bende meslek lisesi okudum hayatımı mahvettim sadece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme