aynen her şey okulun başarısıyla ilgili,ben Yalova'da yaşıyorum belki haklısındır küçük şehir sonuçta 2 tanecik düz lise var..belki bizim okul daha başarılıdır ya niye ezdim ki şimdi ben gidip bi sınav başarısını araştırıyım tekrar gelip yazarım :):)
Ben aslında tam tersi anlamında söylemiştim büyük şehrinki iyidir anlamında yoksa bende küçük bi şehirde yaşıyorum :D
@barman
başka okullara bakarak tam ne gelir hesabında değilimde ortalama 3 aşağı 5 yukarı kafamda birşey şekillenir diye sormuştum hedefim yüksek çünkü gidip okuldan 50 puan gelsin okul puanıyla binlerce basamak geri düşeyim istemiyorum olacaksada şmdiden ihtimalleri göz önünde bulundurup tedbir almak daha iyi olur tek hedefe yönelerek çalışıyorum çünkü oda olmazsa aceleyle bi alternatif düşünüp yanlış şeyler yapılabilir.
Bence okulunuzun bir üst döneminde okuyanları(yani mezun olanları) face'den felan bul. Senin ortalamana yakın olanlara sor. Aşağı yukarı yakın olur. Ha belki öğrenciler değişecek, başarı değişebilir ama yine de bilgi sahibi olmuş olursun.
Eyv. Cevaplar için teşekkürler herkese..
Ya arkadaşlar tercih yapıp da hiçbir yeri kazanamazsak okul puanımız hiçbir şekilde düşmüyor değil mi? Arkadaşım bana 2 puan düşüyor dedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme