Bende yolda giderken elmas bulmuştum yani öle sanıodum gittim kuyumcuya adam 5 para etmez sahte bu dedi
quote:Orjinalden alıntı: karakoyunn quote:Orjinalden alıntı: GEREDELİ ben olsam o pırlantayı alır bı kıza verırdım sonra da kız bana verırdı quote:Orjinalden alıntı: azizcinar VERİLDİ
quote:Orjinalden alıntı: karakoyunn quote:Orjinalden alıntı: GEREDELİ ben olsam o pırlantayı alır bı kıza verırdım sonra da kız bana verırdı quote:Orjinalden alıntı: azizcinar VERİLDİ muahahahahahaha bu ne hız.
quote:Orjinalden alıntı: Fyrad quote:Orjinalden alıntı: DeSe quote:Orjinalden alıntı: ronaldinho_1 F A K OF of değil O F
quote:Orjinalden alıntı: Thema quote:Orjinalden alıntı: azizcinar verildi Bi konuda elemanın biri yazdı aynı lafı , o konuda tuttu diye laf her konuda millet gülecek zannediyosunuz ahanda guldum hadı bakalm. baskasıda gulmus. demekkı neymıs tutabılıyomus
Karakola verse ne değişçek tabi almamak dogrusu ama karakalo versede ordakı buyuk ıhtımalle bozdurcak
bende geçen gün yolda yürürken kaşıkçı elmasını buldum aldım elime baktım baktım bi şeye benzemio fırlattım attım
quote:Orjinalden alıntı: DeaDLYKiSS bende geçen gün yolda yürürken kaşıkçı elmasını buldum aldım elime baktım baktım bi şeye benzemio fırlattım attım
quote:Orjinalden alıntı: D-Assault Arkadaşım tam olarak nerede attın yüzüğü bana goole earth kordinatlarını verir misin?