Şimdi Ara

Okullar açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"Janjan"ın dediği gibi ;liseliler artık uzun yol hikayelerini anlatamayacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Okulların açılması daha kötü oldu.Şimdi derste canı sıkılan buraya damlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen özellikle şu kısım.

• Amca. Lise sondayım. Yaşım 18. Okullar açıldı. Okula servisle mi gidiyim. Babamın Pejo 508'i ile mi gidiyim. Annemin Opel Corsa'sı ile mi gidiyim.
  • espiri yapıyorduk ama okulların açılması otomobil bölümünü çok etkilemiş. forum ıssız kasaba gibi kaldı. sorulara cevap bile gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Amca. Lise sondayım. Yaşım 18. Okullar açıldı. Okula servisle mi gidiyim. Babamın Pejo 508'i ile mi gidiyim. Annemin Opel Corsa'sı ile mi gidiyim.

• kimse gerçek yaşını yazmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Açılmasaydıda forum velet kaynasaydı keşke

Ankara'da yaşayanlar sitemimi çok net anlamışlardır..

Yazdır, tatildir, bayramdır seyrandır 1 ay öncesine kadar çiçek gibiydi Ankara trafiği..

Yine eskiye döndü, hatta kanımca dahada artmış gibi trafik (belkide bana öyle geldi)..

Sudan çıkmış balığa döndüm resmen...

Bana da trafik artmış gibi geldi ya da ana arterlerde ve ara yollarda çalışmaları hala bitiremediler.

Pazartesi şehrime gidicem inşallah. Ne trafik ne başka birşey. Şehrin başından sonuna gitmek yarım saat. Yürüyerek hemde.

Bu arada profillerde ya da nick altında yaş yazılsın diyorsunuz da oraya ben 25 de yazabilirim ki profil içinde doğum günü diye birşey var ama gizleme seçeneği de var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.