Şimdi Ara

Okulların kapanmasına son 58 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen daha liseliyük.Bi bitmedi himmmmmmma :D
  • Atarsa 59 koymasin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkadraz13 -- 28 Şubat 2015; 12:40:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 1 ayı atarsak 74 gün kaldı
  • Bu günlerinizi çok arayacaksınız hem de öyle çok arayacaksınız ki..

Ama gel gör ki eğitim sistemimiz okuldan her şeyden soğutuyor. Okula okumayın diye koymuşlar sanki o dersleri o konuları. Bak yine sinirlendim.
  • Haftasonlarını ve son ayı saymassak 63 gün gibi bir süre var 19 Mayıs,23 Nisan vb. çıkarttığın zamanda ortlama 55-60 gün gibi bir süre çıkıyor ortaya yani az kaldı dayanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan TC

Bu günlerinizi çok arayacaksınız hem de öyle çok arayacaksınız ki..

Ama gel gör ki eğitim sistemimiz okuldan her şeyden soğutuyor. Okula okumayın diye koymuşlar sanki o dersleri o konuları. Bak yine sinirlendim.

Şu eğitim sistemi dediğiniz gibi ülkeyi geriye götürme amaçlı değil de ülkeyi ileriye taşıma amacıyla elden geçirilse ülkeden ne cevherler çıkar.Ülkenin kaderi okullarda.Bireyler doğuyor büyüyor okula gidiyor.Bir bireyin nasıl bir hayatı olacağı okuduğu semte ve okula bağlı.Üst düzey özel okullarda okuyanlar profesör oluyor,yönetici oluyor paralı okullarda okuyanlar şımarık oluyor,iyi bir semtteki devlet okullarında okuyanlar mühendis,doktor oluyor,varoş bir okulda okuyanlar serseri-katil oluyor.

Çevresel faktörlerin ezici üstünlüğünün sebebi eğitim sisteminin,bu eğitim yuvalarının çevresel faktörlere müdahale edememesinden kaynaklanıyor.Ne zaman ki öğrenciler okula söve söve değilde seve seve,isteye isteye gider o zaman o okullar işe yarar.Öbür türlü şuanda olduğu gibi az çok parasını kazanabilen günlük yaşayan anca kendisini kurtarabilen bireyler ortaya çıkar.

• 1 ay 9 günüm kaldı desem TOML

• Seneye 11 olacağım vay be lisedeki en güzel dönem 11 dir gerek kız gerek sosyal hayat 9 10 daha çocuk 12 desen sınavlarla ugrasiyor 11 okulun agasi
    yazın zaten full spor yapacağım 3 ay baskete abanırım okulda takımada girerim

• 99
  • Sınavlar bi başlasın.Okul bitti sayılır o zaman :D.Beyler tadını çıkarın her türlü ergenliği yapın(sınırlar içerisinde) en az bir kere disipline gitmeyen ılık ve süt çocuğudur.

Not:11.sınıf(çift dikişliyim) :D
  • 92
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakkaya

92

konu başlığınıda güncelle

• 81 Yazılılar başlıyoooor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakkaya

81 Yazılılar başlıyoooor :D

Konu başlığını niye değiştirmiyorsun hala 116 da duruyor

• 78
  • 2 sınavdan çıktım yarın da matematik var hiçbirşey bilmiyorum

• 76
  • 58

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.