Şimdi Ara

Okulu bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan sehir disinda bir devlet okulunda hazirlik sinifindayim (istanbulluyum)

Sehir disinda gerçekten yapamadim adapte olamadım ve ozel yurttayim aylik yemek hariç konaklamam 950 TL (kyk cikmadi) diğer masraflari da koyunca ozel okul kadar para cikiyor ne adam akilli yemek yiyorum ne de yaşıyorum yurtta hic rahat değilim kimseye tahammülüm yok baskalariyla kalmayi sevmiyorum ders filan da çalışamıyorum etüt odası filan var oraya inmem gerekiyor her calismak istedigimde

Duzgun beslenemedigim icin spor da yapamiyorum

Camasir yikamak bile parali yurtta

Bolumum ve okulum dandik sayılır

Birakmamak için tek neden sinifa ve arkadaslarima alıştım

Ailem parayı sorun etme yari doneme kadar orada oku sonra gel diyor

Hazırlık egitimi guzel

Sizce birakip sehrime donup yatay gecis mi bekleyeyim yoksa 2 ay daha burada dewam mi edeyim (birakirsam sinifta kalmis olucam ama merkezi yatay geçis yapacagim icin onemi yok)

Bana bi akil verir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 9 Kasım 2019; 18:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer aileniz maddi problem yapmıyorsa bence hazırlık senenizi tamamlayın eğer iyi bir eğitimi var diyorsanız. Daha sonra dediğiniz gibi yatay geçis yapma sansınız olursa iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Eğer aileniz maddi problem yapmıyorsa bence hazırlık senenizi tamamlayın eğer iyi bir eğitimi var diyorsanız. Daha sonra dediğiniz gibi yatay geçis yapma sansınız olursa iyi olur.
    Hocam evet hazirlik egitimi güzel ama hayat kalitem inanılmaz düştü bide yurttan da memnun degilim zaten bahar doneminde kesin gidicem ama simdi birakmali miyim ona kararsiz kaldim merkezi yatay geciste etkilemedigi icin

Ama bir yandan da isler ters giderse acikta kalirsam korkusu var bir yandan da diyorum ki lan zaten burada sene tamamlanmaz

Maddi olarak sorun etmiyorlar evet

Fikrinizi belirttiginiz icin tesekkur ederim

• Bence de bir sene sabret,edindiğin arkadaşlarla eve çık.Tabi okuduğun ili
    bilmiyorum ama 4 kişi falan eve çıkın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahar dönemi geçiş yok. Var ama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: palatufan98

Bence de bir sene sabret,edindiğin arkadaşlarla eve çık.Tabi okuduğun ili
    bilmiyorum ama 4 kişi falan eve çıkın.
    Hocam valla seneyi birakin 1 hafta sabredecek durumda degilim ama biraksam da olmaz ne yapicam bilmiyorum

Sag olun fikrinizi belirttiğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 9 Kasım 2019; 19:29:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoodMan4

Bahar dönemi geçiş yok. Var ama yok
    Hocam nasil yani hiçbir okul almaz mi iyilerden

Mesela İstanbul Bilgi ile konuştum aliyoruz dediler ama burssuzmuş, burs için ayri dilekce yazmaniz gerekiyor dediler

Mailde gorustugum kisi puaniniz yetiyorsa burs sağlamaya çalışıyoruz dedi ama anlamadigim sey zaten puanim yetmese gecis yapamam ki? Bu yuzden garanti bakamiyorum %75 bursa

Devlet okullari acmasa ozellerin de hepsi burssuz alsa ortada kaldım o zaman işte hayatim kayar sene kaybıni telafi edecek durumda degilim

Sizce İstanbulda devlet veya %75 burslu iyi okullar (bilgi, kadir has gibi) kontenjan acmaz mi acikta mi kalirim bu riski almayayim mi?

• Hocam devlet %99,9 açmıyo. Özeller hakkında bilgim yok ama bence sene sonunu bekle seçeneklerin artar.

• GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam teşekkür ederim sene sonunu beklicek durumum da yok ama şimdilik birakmayayim o zaman en azindan bahar donemini tamamliyim

• Hocam istanbul bilgi hazırlıktayım eğitimi idare eder ama hazırlık okulunun olduğu yer berbat (kuştepe) 2 arka sokakta ticaret dönüyo okulda da madde kullanan falan varmış herhalde . Bilgi santrale gelirsen seneye bi çay içelim hocam beklerim . hangi bölüme yatay geçiş yapacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çıtır Para

Hocam istanbul bilgi hazırlıktayım eğitimi idare eder ama hazırlık okulunun olduğu yer berbat (kuştepe) 2 arka sokakta ticaret dönüyo okulda da madde kullanan falan varmış herhalde . Bilgi santrale gelirsen seneye bi çay içelim hocam beklerim . hangi bölüme yatay geçiş yapacaksınız ?
    Hocam kuştepe idare ederim ya herkes nasil gidip geliyorsa ben de oyle gidip gelirim zaten meslek lisesi mezunuyum ilk-ortaokulu da gungorende bitirdim :DD cok sorun değil keske gecis yapabilsem de

Zaten evim de santrale 5 dk mesafede Bilgiyi çok istiyorum

Bölüm olarak Avrupa Birliği İlişkileri istiyorum o olmazsa Tarih

umarım geçişi yapabilirim çay içeriz hocam inanin cok sevinirim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.