Şimdi Ara

okulunuzun en güzel kızı yada en yakışıklı erkeği hakkındakii düşüncelerinizz!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: SinanBest

okulumuzun en yakışıklısı hep ben olmuşumdur
  • quote:

Orjinalden alıntı: norah_jones

bu kadar mütevazi olmayn arkadaşlar
    quote:

valla okuduğum okullarda kızların benim hakkımdaki olumlu düşüncelerini,ve erkeklerin olumsuz düşüncelerini tahmin edebiliyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 25 Ağustos 2007; 20:15:16 >

• öle diosan öldr dier erkekler ne dio acaba bu konu hakkındaa
    quote:

quote:

bu kadar mütevazi olmayn arkadaşlar
    quote:

valla okuduğum okullarda kızların benim hakkımdaki olumlu düşüncelerini,ve erkeklerin olumsuz düşüncelerini tahmin edebiliyodum

• En güzel kız bana versin

Erkekte ne yaparsa yapsın ben gay değilim
  • hmm şimdi okulun en güzel kızı benmişim yani ben demiyorum herkes öle diyo en yakışıklısına gelirse bence bizim okulda öyle biri yok hepsi çirkin
  • HAVALAR ISINDIKÇA ABAZALAR ÇOĞALIYOR,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicolo Paganini

HAVALAR ISINDIKÇA ABAZALAR ÇOĞALIYOR,

herkes baktığı açıyı belli edio
    ne alakası war abazalıkla
  • nuri alçoluunu her yerde belli etme
    quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

En güzel kız bana versin

Erkekte ne yaparsa yapsın ben gay değilim
  • bi erkeğin şo erkek yakışıklı bu değil demesi zor baya. çok büyük farklarda anca ayırt edebilir ama kızları en ince ayrıntısına kadar şu çirkin bu güzel diyebilir.
  • kaderimiz aynı o zaman bn her ne kadar mütevaziliimi korusamda herkes okulun en güsel kızı olduumu sölüo
    quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

hmm şimdi okulun en güzel kızı benmişim yani ben demiyorum herkes öle diyo en yakışıklısına gelirse bence bizim okulda öyle biri yok hepsi çirkin

• quote:

kaderimiz aynı o zaman bn her ne kadar mütevaziliimi korusamda herkes okulun en güsel kızı olduumu sölüo
    quote:

hmm şimdi okulun en güzel kızı benmişim yani ben demiyorum herkes öle diyo en yakışıklısına gelirse bence bizim okulda öyle biri yok hepsi çirkin

ama okulda çok kıskanılıyosun bu biraz dezavantaj galiba çünkü düşmanın çok oluyo.ama güzelsek suçumuz ne dimi ?

• ya aynen walla kızın biri gelip açık açık söledi bana sana sinir oluom dedi bnde hiç bişe diemedm ki kızla hiç bi muhabbetm alakam yok anlamadım gtti
    quote:

quote:

kaderimiz aynı o zaman bn her ne kadar mütevaziliimi korusamda herkes okulun en güsel kızı olduumu sölüo
    quote:

ama okulda çok kıskanılıyosun bu biraz dezavantaj galiba çünkü düşmanın çok oluyo.ama güzelsek suçumuz ne dimi ?

• Üniversitede okulun ilk 5 güzel kızlarından birisi ile benim seviglimdi. Bunun avantajı ve dezavantajları var. Avantajları okulun en popüler erkeği oluyorsun. Bütün kızlar sana farklı bakıyor. Dezavanları ise bütün erkekler sana düşman gözüyle bakıyor. Bütün erkekler sevgiline sürekli bakmaları rahatsızlık oluşturuyor.
  • Okuldan mezun olalı 2 yıl oldu ...

Sİz nası bi okulda okuyosunuz?100 kişilik mi yoksa 200 kişilik mi bizim okulda 3000 kişi vardı bu

Kadar kişi içinden en yakışıklı bnm en gzeli bnm demek saçma salakça eziqçe olurdu bnce..

Güzeliik yakışıklılık göreceli bi kavramdır etrafınızdaki 5-10 kişinin sen şölesin bölesin demesine

aldanıp kendimizi bulutların üzerinde uçarmayalım...
  • üniversite de yapamazsın dediklerini yapmıştım fakülte'nin tartışmasız en güzel kızını kenwood hoparlörlerin üzerinde striptease yaptırmıştım üstelik 1 şişe drygin'e hey gidi günler hey
  • burda eğlenci amaçlı bişe yapıoruz güzellik tabiki göreceli bi kavram herkes kendine en güsel geleni anşatıo işte kasmanın ne anlamı warki
    quote:

Orjinalden alıntı: MoordzieK

Okuldan mezun olalı 2 yıl oldu ...

Sİz nası bi okulda okuyosunuz?100 kişilik mi yoksa 200 kişilik mi bizim okulda 3000 kişi vardı bu

Kadar kişi içinden en yakışıklı bnm en gzeli bnm demek saçma salakça eziqçe olurdu bnce..

Güzeliik yakışıklılık göreceli bi kavramdır etrafınızdaki 5-10 kişinin sen şölesin bölesin demesine

aldanıp kendimizi bulutların üzerinde uçarmayalım...

• OoOoOo Herkes uçmuş
  • snde uç beklerizilk msnda bize gelmiş
    quote:

Orjinalden alıntı: Hafiften_Osman

OoOoOo Herkes uçmuş
  • uçmama gerek yok zaten uçuğum ben
  • bişeler söle o zaman bakemm
    quote:

Orjinalden alıntı: Hafiften_Osman

uçmama gerek yok zaten uçuğum ben
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.