merhabalar arkadaşlar uygun başlık bulamadğım için "okuma hevesi bırakmadılar içeri" bunu yazdım. Neyse konuya geçeyim ;
Arkadaşlar ben lise 3 sayısal öğrencisiyim yani öyle gibiyim :( bizim okulda sayısalı 10.sınıfta 10 kişi seçmişti ve TM ile ortak sınıf vardı fizik,kimya,biyolojide ayrılıyoduk yani ortak sınıftı.
11.Sınıfa başladık sayısal bölümü kapandı 5 kişi kaldık :( Müdür yardımcısı sizi o sayısal ders saatlerinde anadoluya göndercez dedi tamam dedik.
ve şimdi nerde okuduğumuz belli değil eğitim öğretimimiz yollarda geçiyor. sabah ilk saat kendi okulumuzda dersi görüp anadoluya gidiyoruz 3 saat dersten sonra öğle arasına girip eve gidip ardından gene anadoluya gidiyoruz ve anadoludan yine kendi okulumuza geçiyoruz ? biz öğrencimiyiz yoksa postacımı misali miyiz ?
İşin en canıma değen yanlarından birisi Anadolu lisesinde bir sürü boş kontenjan var ve bizi sürekli olarak o okulda okuyamıyoruz. Ayrıca Biliyosunuzki Puan Sistemi kalktı ve Mesela bir anadolu lisesinden diğer bi anadolu lisesine öğrenci geçerken puan önemsiz kalıyor. yani Mahalle , İlçe Sistemi misali gibi vb. bizde gittik sorduk müdüre denedi olmadı geçemedik sebep düz liseden geçiş yapılamıyor. Ben 9. Sınıfı Anadolu Lisesinde Okudum. 10.Sınıfta Düz liseye Geçtim Puanım 385 ve Ders gördüğümüz Andolu lisesi 370 'ile Öğrenci Aldı ?
Ve sonra diyolarki Eğitimde En İyi Sistem Bayaa uzun anlattım Okuyan arkadaşlar veya bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse Sevinirim Bi Dilekçe felan yazmakla ilgili.