Şimdi Ara

OKUMADAN SERVİSE GİTMEYİN-TÜM FORD ARAÇLAR BAKIM(FİYAT-SERVİS-HİZMET) REHBERİ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
32
Favori
514.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2012, 1.4 titanium, fiesta aracım var 26.500km de. Şubat ayı içerisinde 3. yıl bakımı yaptıracam. Bugünler fiyat alan ya da bakım yaptıran bilgi verebilir mi?
  • ANKARA Ford Fiesta ilk bakım için aldığım fiyatlar;
    - TUR OTO 360-370 TL
    - TAN OTO 410 TL
    - OTOKOÇ 580 TL
    - KARTAŞ 300-350 TL
    - BAŞER OTO 470 TL

bu fiyatları aldım. KARTAŞ 'a gidecem gibi duruyor haftaya...
  • denizpiyadesi kullanıcısına yanıt
    Dizel, benzinli, motor hacmi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizpiyadesi

ANKARA Ford Fiesta ilk bakım için aldığım fiyatlar;
    - TUR OTO 360-370 TL
    - TAN OTO 410 TL
    - OTOKOÇ 580 TL
    - KARTAŞ 300-350 TL
    - BAŞER OTO 470 TL

bu fiyatları aldım. KARTAŞ 'a gidecem gibi duruyor haftaya...

FİESTA-2012 MODEL DİZEL 1.4 TİTANİUM aracımın 1. yıl bakımını 2013-martta 200tl ye yaptırmıştım. fİYATLAR NE KADAR ÇOK ARTMIŞ.
  • nerede yaptırdınız?
  • commandostigre kullanıcısına yanıt
    1.5 dizel
  • denizpiyadesi kullanıcısına yanıt
    Aksaray Ford bayisi
  • Büyükşehir farkı koymuşlar hocam :) normalde şimdi zannetmiyorum Aksaray 'da da bu fiyatlar olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizpiyadesi

Büyükşehir farkı koymuşlar hocam :) normalde şimdi zannetmiyorum Aksaray 'da da bu fiyatlar olsun..

Evet. Şu an Şanlıurfa'dayım 2. yıl bakımını 2014- Martta Urfa'da 530tl ye yaptırdım ama Aksaray'dan da fiyat aldım onlarda 400tl fiyat vermişlerdi. Mesafeden dolayı mecburen Urfa'da yaptırmak zorunda kaldım. Önümüzdeki ay 3. yıl bakımı var bakalım ne kadar fiyat verecekler
  • Merhaba, KARTAŞ ı aradım bu hafta sonu gideceğim. 276 TL ilk bakım için fiyat verdiler fiesta 1.5 dizel.. Fakat yag kanalları falan da yapabiliriz bu da 100 TL civarı olur ve ödeyeceğiniz 376 TL olur dediler. Ben yağ kanallarının temizliğine daha 13000 deki 1 yıllık aracım için gerek duymuyorum. Ne dersiniz yaptırayım mı? Böyle bir işlem yaptıran oldu mu?
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba
    Bundan 10 gün önce 2008 ford fiesta comfort otomatik vites bir araba aldım. Haliyle önce bir bakım yaptırayım diye düşündüm. Neyse yağ bakımı, triger seti derken 1200tl gibi bir hesap çıktı. Ama bununla da bitmedi. Servisin elinde şanzuman filtresi olmadığı için şanzuman yazını değiştiremedim. Usta mutlaka yağı değiştirmem gerektiğini söyledi. Şimdi tecrübesi olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim şu:
    Bu aracın şanzumanı kaç lt yağ alır?
    Aranızda bu yağın fiyatı hakkında fikri olan var mı acaba.
    Ben ordu/fatsa da oturuyorum ikitane sanayi sitesi var. Bu gün ikisini de dolaştım otomatik vites bir arabanın yağını kimse değiştirmemiş. Kimse bana bir fikir veremedi yani.
    Teşekkürler.
  • Eskişehir Otokoç, Fiesta 1.6 benzinli Powershift için ilk bakıma 500 civarı fiyat verdi. % 10 Koç üyesi indirimi yapıyorlar.
    Ankara' dan Kartaş 280 -300 civarı dedi. Benzin masrafını da içine katınca en uygunu Afyon Budan oldu. 300 civarına bu hafta sonu yaptırıcam. Afyon' u gezip bakımı halledip dönücem inşallah.
  • 2011 C Max dizel 45 bin bakım için İstanbul yetkili servisler 420 civarı fiyat veriyor. 4 yaş üzerine kampanya varmış 100 de öyle indirim yaptilar. Arabanın içini ve dışını da bir güzel yıkamışlar. 20 TL de ona say. 300 TL ye orjinal parçalarla yetkili servis bakım yaptırdım. Hiç özel servis aramayın bence. Karta 7 taksit te yaptılar daha ne olsun.

• sonuc olarak TUR oto ya gittim 323 TL gibi bir fiyat cikardilar, ilgi alaka gayet iyi, arabayi ic dis yikanmis teslim ediyorlar ve taksit mümkün. .

• Arkadaşlar 2008 otomatik 1,6 benzinli fiestam var. Şanzıman yağı değiştirmek için 1100tl istiyor servis. Bu nor mal mi? Lütfen yardımmmmm.
  • Hatay-İskenderun-Ovalı

Ford Focus 1.6 Dizel

1. Yıl 15.000 Bakımı

380TL+İskonto = 279 TL
  • Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakası için özel servis öneriniz var mı acaba?
  • yağ-yağ filtresi-hava filtresi-3lt antifriz-2lt cam suyu +işcilik + genel kontrol: 200 tl konya
    1.6 tdcı 2005 c-max
  • garantili araçlarda 30.000 km yada 2 yıl yazıyor. 2.yıl doldu araç 16.000 de diyelim bakıma gitmesi gerekiyormu? yada bakıma 2.yıl dolunca götürmedin 30.000 km dolunca götürürsen garanti dışımı kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elrefa33

garantili araçlarda 30.000 km yada 2 yıl yazıyor. 2.yıl doldu araç 16.000 de diyelim bakıma gitmesi gerekiyormu? yada bakıma 2.yıl dolunca götürmedin 30.000 km dolunca götürürsen garanti dışımı kalıyor

2 yıl yada 30bin km. Hangisi önce dolarsa bakıma girmeli yoksa garanti dışı kalır.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.