Şimdi Ara

OKUMADAN SERVİSE GİTMEYİN-TÜM FORD ARAÇLAR BAKIM(FİYAT-SERVİS-HİZMET) REHBERİ (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
32
Favori
514.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracım Ford Fiesta trend X 2016 model aracın ilk 15.000 bakımı yada 1 yıl diyelim Bakımı için 06,10,2017 TARİHİNDE FORD TEPRETOĞULLARINDA YAPILDI İŞÇİLİK + MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ + GEREKLİ TİTİZLİK + BAKIM KONUSUNDA + FİYATLAR DAHİL... PROFESYONEL KADROYA SAHİPLER ANADOLU YAKASINDA 1 NUMARADIR DİYEBİLİRM KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM. FORD TEPRETOĞ OKUMADAN SERVİSE GİTMEYİN-TÜM FORD ARAÇLAR BAKIM(FİYAT-SERVİS-HİZMET) REHBERİULLARINA BİLHASSA UTKU BEYE SERVİS DANIŞMANINA TEŞEKKÜR EDERİM.

• 2016 fiesta aracım var bugün ilk bakıma girdim 500 tl de bana girdi. Garanti devam etsin diye mecbur kaldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Fiesta yeni F kullanıcısına yanıt
    15bn yani ilk bakima gitmissiniz ve en iyisi diyebilecek hale gelmissiniz araca mi bakim yaptilar size mi bilemedim simdi :) ve 1.mesajiniz ne yapildigini dahi yazmamissiniz bundan daha iyi reklam olamazdi herhalde..Yetkili bir servis kendi reklamini yapacak kadar dustu mu yahu....

fiyat dahi yok yazinizda..bu kadar dusmeyiniz..demekki gidilmemesi gereken bir servis bu tepretogullari..

• Yaklaşık 1 ay önce satın aldığım Mondeo mun aküsünü 3 gün önce dışarıdan değiştirdim.
    Radyo Kodu olmadığından radyo kitlendi.
    Bursa İzmir Yolu Şentürkler Servisi aradım 65 TL fiyat istedi.

Ford Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet bıraktım. Sahibi olduğum aracın radyosunu nasıl açamam ve nasıl bunun için benden fiyat istenir dedim. Orada aracı bilge bağlayacaklar iş yapacaklar hizmet verecekler parasını alacaklar dediler. Dedim siz de benle konuşuyorsunuz, karşınızda bilgisayar elinizde telefon var ama para almıyorsunuz dedim. Teziniz çok saçma ve Ford müşterisine yakışmıyor dedim. Kayıt oluşturdular. Sonra bir bayan daha aradı. Şikayetiniz inceledik durum maalesef arkadaşların anlattığı gibi dedi. Dedim 65 TL istediler internette 1 Pound a satan var. Artık her şeyi interntetten öğrenebiliyoruz. Yok bilgisayara bağlayacak yok bilmem ne. Dedim bunları geçin. Adam bana İngiltereden kod gönderecek o nasıl yapacak dedim. 1 Pound zaten git gel benzim param kadar ediyor çalışmasa bile denemeye değer dedim.

Sonuçta ebay den bir İngilizden 1.17 Euro karşılığı kod istedim. Ödemeyi yaptıktan sonra daha tuvalete gidene kadar yanıt geldi. Ve Kod çalıştı.

Sakın servise radyo açtırmak için para vermeyin.....

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    güzel paylaşım, bravo
  • Slm Arkadaşlar 2012 model Ford focus dizel aracımızı sanayi ye getirdik usta yağ pompası patlamış değişmesi lazım dedi, böyle yağ devidaim pompasını değiştiren yada tamiri mümkünse yaptıran var mı.Yağ eksiltse yağ lambasının yanması gerekmez mi.Ne yapmamız lazım Acil önerilerinizi bekliyorum

• Ankara Otokoç hakkında bilgi verebilecek var mı acaba? Hizmet kalite Vs nasıldır?

• Aracımın son bakımı geçtiğimiz sene Haziran ayında yapılmış. 2012 1.4 tdci titanium x fiesta sahibiyim. Son bakımda yapılan işlemler:
     OKUMADAN SERVİSE GİTMEYİN-TÜM FORD ARAÇLAR BAKIM(FİYAT-SERVİS-HİZMET) REHBERİ

Araç bakıma 88350 km'de girmiş. Şu an 98100 km'de. Bir sonraki bakımda hangi işlemleri yaptırmam yeterli olur? Servis aralığı için 15 bin km yazılmış. Ancak sanayiden tanıdığım bir usta 10 bin dolunca ya da yılı gelince bakıma gir demişti. Aracı geçtiğimiz Eylül ayında satın aldım ve aldığımdan beri hiç servise gitmedim. Aracı aldığımdan beri yalnızca 3000 km yol yapmışım.

edit: Yaklaşık masrafım ne kadar olur?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 2 Nisan 2018; 17:0:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Aracımın son bakımı geçtiğimiz sene Haziran ayında yapılmış. 2012 1.4 tdci titanium x fiesta sahibiyim. Son bakımda yapılan işlemler:

Araç bakıma 88350 km'de girmiş. Şu an 98100 km'de. Bir sonraki bakımda hangi işlemleri yaptırmam yeterli olur? Servis aralığı için 15 bin km yazılmış. Ancak sanayiden tanıdığım bir usta 10 bin dolunca ya da yılı gelince bakıma gir demişti. Aracı geçtiğimiz Eylül ayında satın aldım ve aldığımdan beri hiç servise gitmedim. Aracı aldığımdan beri yalnızca 3000 km yol yapmışım.

edit: Yaklaşık masrafım ne kadar olur?
    Teşekkürler
    eğerki son bakım bu faturadaki gibiyse ağır bakım yapılmıs aracınıza, v kayışı falanda değişmiş görünüyor. sizin şimdi yapacagınız bakım sadece yag bakımı olacaktır (motor yağı, yağ, hava ve polen filitresi hepsi bu) yetkili servis ücreti pahalı olabilir arayıp sorabilirsiniz. Aracınızın garantisi devam etmiyorsa dısarda daha ucuza halledebilirisniz. Az km yapsanızda 1 sene içinde bakım yaptırmak iyidir. filitrelerniz falan temizlenmiş olur aracın ömrü için iyi birşey yani

• merhaba 2010 model 70'lik Delux Connect var. Sivas'da özel servis elemanı el frenini ayarlarken bozmuş. şuan el frenine bir temas olduğunda 1-2 düş atıyor. araba kaymıyor ama el frenininde bir sorun olduğu aşikar. gösterge panelinde ki el freni uyarı ışığı da bazen sönüyor, bazen sönmüyor. el freni tabancasında sorun var demişler. İstnabul Avrupa yakasında bu işten anlayan özel yada yetkili servis tavsiyeleriniz var mı?
    el freni tamiri için servis önerilerinizi bekliyorum.
  • 2015 model 1.25 fiesta

Yetkili servis bakım fiyatı 493 tl

• Arkadaşlar merhaba. 2017 kuga 1.5 dizel powershift 30 bin bakımı için İstanbul’dan fiyat alan varmı

• servis tecrübelerinizi (fiyat, ilgi-alaka, memnuniyet) paylaşırsanız ilerde çok işinize yarayacaktır. sorun yokken çok önemi yokmuş gibi görünen mevzu başımız sıkışınca hayat kurtarıcı oluyor. buradaki küçük bir bilgi dar zamanda ilaç gibi gelmekte. o yüzden faydalı olduğunu düşündüğünüz her bilgiyi burada paylaşmanızı tavsiye ederim.
  • Eskişehir Otokoç 3. Yıl bakımı
    - yıllık bakım
    - buji değişimi
    - fren balata değişimi %15 indirimi ile 1.949,58TL tuttu. Valla geçen sene 1000 TL civarı tutmuştu çok diyordum. Bu sene ikiye katlamış.

Ayrıntılı olarak;
    - FREN SIVISI - YENİLEME TÜMÜ 108,00TL
    - SIVI KATI ATIK BERTARAF BEDELI 10,00TL
    - 3. YIL/45.000 KM PERİYODİK BAKIMI 1,5L GTDI (SIGMA), 6F35 4X4 ILE 234,00TL
    - KLIMA BAKTERI TEMIZLIGI 100,00TL
    - SARF MALZEME (BINEK) 30,00TL
    - 1L GTIP NO: 2710.19.81.00.00 -FMY FORMULA FE ULTRA 5W-20 (PLS, 1L) 5 690,00TL
    - ATESLEME BUJIS 364,52TL
    - FREN BALATA TEMIZLEYICI(500ML) 25,87TL
    - TAPA:KARTER YAGI BOSALTMA 12,68TL
    - FILTRE- POLEN KOKU 169,56TL
    - ELEMAN KOMPLE - HAVA FILTRESI 135,32TL
    - FILTRE KOMPLE - YAG 63,80TL

Toplam 1.993,75TL
    Toplam İndirim 341,56TL
    Net Tutar 1.652,19TL
    KDV Matrahı 1.652,19TL
    KDV (%18) 297,39TL
    KDV Dahil Toplam 1.949,58TL
    Genel Toplam 1.949,58TL

Yalnız, bin dokuzyüzkırkdokuz TL ellisekiz Krş dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 17 Temmuz 2019; 19:32:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yağ 690 tl?
  • Merhaba,

Ford Fiesta 2012 1.25 Trend aracımda en son 38binde yağ ve filtre değişimlerini yaptırmıştım. Şu an 48bin km oldu. Bir sonraki yağ değişimine 10 bin km sonrasını yazmışlar. 15 binde değiştirmek gerekmiyor mu ? 50 bin bakımı yaptırmak istesem neler değişecek ? Bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.
  • 2018 model kuga benzinli aracımın ilk bakımı 675 tl tuttu. Ankara tan otoda yapıldı bakım.
  • Arkadaşlar aracımızın bakımına ait parçalar elime ulaştı bunlarla ilgili video hazırladım ilginize sunarım
    Aracım 2014 dizel c-max. Şimdi sırada bunları alıp bi ustaya değiştirmek. Kaç para ister usta acaba ??
    Abone olup beğenirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 11 Ağustos 2019; 21:55:38 >

• RequiemForAsaw R kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi yetkili serviste yaptırdınız?bende de 2015 model 47000 km de 1.25 tüpsüz Fiesta var. Konya otokoça sorduğumda fiyat 1150TL civarı olur dediler. Bende dışarıya yaptırmayı düşünüyorum. Fiyat nasıl bu kadar oynayabilir.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    stsyl S kullanıcısına yanıt
    Ford fiesta 2011 aracım var. Castrol magnetic 5-30w yag kullanıyorum. Biraz pahalıdır ama ben cok memnunum. Netten alıp ustaya da filtreler ve işçilik için 100 tl veriyorum

Servisler bu işi ortalama 500-600TL civarına yapıyor.

Bu yağ 15 binlik,sizin yağınız 10 binlik olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_41 -- 31 Ağustos 2019; 23:13:26 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.