okx Welcome Bonus | Register in OKX | Cryptocurrency Bitcoin Registration | 53288942 https://www.okx.com/join/53288942Bu referans linkiyle üye olduktan sonra herhangi coin için 100 dolar deposit ettiginiz takdirde bonus alıyorsunuz. usdt yani dolar deposit ederek sıfır riskle 60 dolarlık coininizi hesabınıza alabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Ağustos 2024; 16:14:52 > |
OKX 60 dolar degerinde dogs dagıtıyor süre bitmeden hesap oluşturup alın
-
-
Hala geçerli mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamster Kombat 26 eylülde OKX'te listelenecekmiş.
OKX'te hesabı şimdiden mi açmak gerek? Hesap açmak için kimlik doğrulama zorunlu mu?
-
evet
-
Hocam kayıt oldum.
Nasıl depozit edeceğim ? tarif yada görsel ile yardımcı olursanız sevinirim.
deposit yapmak için 2 yol
1.yol ya diger borsa hesaplarınızdan para yollayacaksınız ya
2.yol banka hesabınızdan para yolllamanız lazım onun için de okx.tr hesabı açmanız lazım
türkiyede direkt olarak okx vadeli işlemleri olmadıgı için cogu firma bir de tr uzantılı versiyonlarını açıyor.
okx.tr den hesabına tr olarak deposit ettiginiz parayla herhangi bir coin almanız lazım usdt almanızı tavsiye ederim kripto alemini doları yani sanal dolar düşmez çıkmaz dolar neyse odur.
1000 lira attınız ve karşılgı sallıyorum 25 usdt sonra bu 25 usdt okx global hesabınıza aktarmanız lazım dahili transfer. o zaman okx hesabınıza geçer
biraz ugraştırcı farkıdayım başlarda ben de zorlanıyordum şuan 1-2 dk alıyor her zaman paramı global borsalarda tuttugum için direkt binance den transfer yapıyorum 1-2 dk düsürüyor bir borsaya deposit yapmak.
okx trHoş Geldin Hediyesi | OKX TR Kayıt | Kripto Para | Bitcoin | 61909415https://tr.okx.com/tr/join/61909415referanslı kayıt linki okx.tr için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I0SER_b0y -- 8 Eylül 2024; 11:49:7 >
-
O zaman 1. yol üzerinden devam edelim USDT için hangi ağı seçeceğim?
arbitrum one dan yapıyorum bir sorun çıkmıyor
-
up
-
Hocam Ne zaman geliyor ödül ref ödülü ne ayrıca?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilmiyorum açıkcası kampanya biitmi ya da 2 hafta içindedir.
-
up
Benzer içerikler
- cexp token
- grand combat
- yescoin nedir
- cexp token fiyat
- bithero hediye kodu
- binance para çekme
- paribu box nedir
- web 3.0 nedir
- binance güvenilir mi
- soğuk cüzdan fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X