Şimdi Ara

Olabilecek en ucuz otomatik araç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Bir aksilik olmazsa yarın 2007 model 140.000 km de Focus 1.6 TDCi trend otomatik aracı 22.000 TL' ye alacağım.

hayırlı olsun. yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba.
    Hayırlısıyla alabilirsem yorumlarımı esirgemem.
    Aslında yarın için 3 seçeneğim daha var ama en mantıklı bu Focus olduğu için ondan başlamayı planlıyorum.
    Focus olmazsa 190.000 km' de lpg takılmamış 2005 model otomatik Civic 20.000 TL' ye var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Otomatik aracın ucuz olması güzel bir hayal ama otomatiğin kendi manuel araca göre ekstra maliyetli bir çözüm bu sebeple ucuza kaçmak çok doğru değil 2000'lerin başında özellikle fransız araçlarında çıkan yarı otomatikler ve daha sonra ford opel gibi almanların yarı otomatikleri ciddi oranda sorun yaşattılar ucuz deyince aklıma bu otomatikler geliyor almak isterseniz birşey diyemem ama kavramaları sorunlu dur kalklarda ısınan yokuşlarda kaçıran bu otomatikler sizi gerçekten memnun etmeyebilir ayrıca yüksek kilometrelerde zaten baskı balata değişim zamanı geçmiş, şansuman yağı değişim zamanı çoktan aşılmış bir aracı almanız ve zaten yıpranmış bir sistemde bir gün kontağı çevirdiğinizde arızaya geçen bir sistemle karşılaşma olasılığınız çok yüksek yerinizde olsam param yoksa manuel bir benzinliyle yetinirdim çünkü yirmi bin sorunlu olduğunu bile bile alacağınız birşey için az para değil böyle bir araba arıyorsanız muhtemelen parayı kolay kazanmıyorsuuzdur ve üzerine sistemin sorunları sebebiyle harcayacağonız paralarınızı bile bile sokağa atmak istemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ce.mesutergul

quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Bir aksilik olmazsa yarın 2007 model 140.000 km de Focus 1.6 TDCi trend otomatik aracı 22.000 TL' ye alacağım.

hayırlı olsun. yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba.
    Kusura bakmayın bira geç oldu.
    Focus' u beğenmedik ve 240.000 km' de 2007 model Toyota Corolla Terra 1.4 dizel otomatik aracı 20.900 TL' ye eşime satın aldım. İlan fiyatı 22.800 TL idi.
    Biraz kullanma imkanım oldu.
    Japon arabalarının yüksek torku bunda da var ve ben çok beğendim.
    Eşim sorunsuz ve memnun bir şekilde kullandığını söyledi.

Noter satış sözleşmesinde aracın kasko değeri 28.000 TL olarak görünüyor.
    Bu işlerden anlayan arkadaşlarım ve akrabalarım da aracı beğendi.
    Hepsi de benzer cümleyi söyledi: "Toyota = Sorunsuzluk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mytohology -- 28 Eylül 2015; 17:39:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.