Şimdi Ara

olaf nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar ben şuan hep jaxla oynuyorum 12 lvlim mid oynacağımı sanmıyorum solo yada botta oynuyorum ama jex olduğu için genelde solo olaf dikkatimi çekti olaf nasıl bir herodur jax kadar etkili olur mu? başka tavsiyeleriniz varsa onlarıda bekliyorum

• Olaf yerine top lane de bilgi becerini gelistirmen gereken başlıca herolar; renekton, riven, rengar, rumble bunları öğrenmeye bakmalısın. Her metada yer bulabilen herolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irelia ve Rumble öneririm, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyunun her zamanında kullanılan karakterler. Olaf seçince karşına birisi gelirse ah o karakter mi dersin ama Irelia ve Rumble ile kendini geliştirirsen öyle diyeceğin bir karakter olmaz. Ayrıca iki karakter de takım savaşında canavar
  • Olaf iyidir 3150 çabuk birikir hem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaf mobil takımlara karşı iş yapamaz. Karşıya göre alman gerekir.

• Zed al knk

• Demacia kullanıcısına yanıt
    rumble neysede irelia çok saçma damage ve aşırı tank , kesinlikle nerf nerf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Irelia ve Rumble öneririm, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi oyunun her zamanında kullanılan karakterler. Olaf seçince karşına birisi gelirse ah o karakter mi dersin ama Irelia ve Rumble ile kendini geliştirirsen öyle diyeceğin bir karakter olmaz. Ayrıca iki karakter de takım savaşında canavar

ırelia ile bikere oynamıştım arkadaşın çarında kasılınca çok güçlü bir hero oluyor şuan 3000im var ya irelıa yada rengar fln alabilirim :D
  • Sordum iyiymiş selamı var o da ferhat nasılmış diyor

• Iyiyim sen nasılsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w fulle sınırsız sustain e fulle tek at q fulle pokele. herşey var. karşındaki hero melee ise olaf ezer.
  • Full ad gidip ultiyi hiç etme. Mahvolmuş , ruh gömleği al r fulle en iyi duelistlerden biri olur.

• Olaf çok iş görüyor.Hard CT diye alıyolar Jayce Voli falan yine de koridoru kazanıyorum.Oynaması basit bir karakter tank da kasabilirsin full ad de.
  • Olaf yerine jayce al. Hem milyonlarla köye yapmayı ÖĞRENİRSİN hemde ADC ÖĞRENİRSİN.

• zed veya diana al bence her lanede oynanıyorlar vede 12 lvl de iken bu zorları öğrenirsen yeni søren bjerg yolda demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.