Şimdi Ara

Olası 3. dünya savaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok artık demeyin arkadaşlar! 'Operasyon' ülkenin ağzından düştü düşeli, başta Amerika olmak üzere diğer Avrupa ülkeleri duruma soğuk bakıyor. Irak halkı da sanıyor ki gözümüz onların toprağında! Barzani ise arkasında bir avuç kürde güvenip küstahca konuşmaya cesaret edemezdi, Amerika destekliyor! Bizzse bedeli ne olursa olsun Irak' girip o soysuzların kökünü kurutmaya yeminliyiz. Bütün bu zıtlıkların üzerine yapacağımız operasyon 3. bir dünya savaşının başlangıcı olur mu?

Şahsi fikrim; ne farkeder...

• sömürge olmak istiosun galiba, bu yöneticilerle dünya savaşının nasıl sonuçlanacağını düşünüyosun, tarihimize bakarsan görürsün.. Sonrasında bir Atatürk daha gelirmi sorulması gereken bu..
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=18556033

gelin buraya burda hazır konu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ddex

sömürge olmak istiosun galiba, bu yöneticilerle dünya savaşının nasıl sonuçlanacağını düşünüyosun, tarihimize bakarsan görürsün.. Sonrasında bir Atatürk daha gelirmi sorulması gereken bu..

Yanlış anladın, sanki savaş yanlısı birşey yazmışım gibi...

Elbette savaş istemiyorum, fakat olur da çıkarsa çekinmeden savaşır bizim milletimiz! Ayrıca öyle bir durumda ben senin kadar kötümser değilim...
  • I.grup=Türkiye,iran,rusya,çin 2.grup,amerika,ıraq,ingiltere,fransa,almanya
  • 1. gruba kuzey kore, küba ve venezuella'yı da ekleyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

1. gruba kuzey kore, küba ve venezuella'yı da ekleyelim.

2. gruba da Yunanistan'ı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada, almanya bence tarafsız olur. 2. dünya savaşından sonra ordusunu resmen dağıttılar.
  • almanya rusyanın herzaman karşısında olur gibi gelio nedense bana..sanki almanya anti-rusyaymış gibi...
  • yok.228.dünya savaşı olur
  • bence almanyada bizim gruba katılır neden derseniz almanyanın bir ezikliği var 2 kere kaybetmiş olmaları bu onları daha hırslı yapar ve intikamlarını düşünürler
  • 1. Cephe ; Amerika, İngiltere, Fransa,Almanya, İtalya, İsrail,Suudi Arabistan, İspanya, Kanada, Avustralya, Hindistan, Japonya, G.Kore

2. Cephe ;İran, Suriye, Libya

Rusya son anda amerikaya katılabilir. Rusya ile abd nin savaşması düşünülemez yapmazlar asla yani. Aksi halde kıyamet gelmiş demektir. Çünkü ikisinin elindede nagazakiye atılan bombaların binlerce katı gücünde ve binlerce bombası var. çin ve K.kore ise savaşa girmez.

Almanya asla abd ye karşı savaşmaz çünkü Almanya büyük amerikan yardımlarıyla büyüdü. Ayrıca amerikanın birkaç üssü var almanyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 24 Ekim 2007; 10:52:45 >
  • bi savaş olursa grup 2 den çok olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öslem -- 24 Ekim 2007; 11:00:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

I.grup=Türkiye,iran,rusya,çin 2.grup,amerika,ıraq,ingiltere,fransa,almanya

Allahım sen aklımı koru

sen inanarak mı bu listeyi yaptın kardeş? emin misin Türkiye'nin iran, rusya, çin ile aynı safta savaşa gireeğini hele ki çin, bu adamlar göbekten amerikaya bağlanmış kapitalizmin tatlı parasını tatmışlar durup dururken amerika ya niye savaş açsın aklın alabiliyor mu? rusya desen daha dizlerinin üzerinden ayağa bile kalkamamış ekonomisi şurda 5 yıldan beri iyi veya kötü gidiyor o da durup dururken savaşa girer mi? iran bizim tarihi düşman kardeşimiz bu ibarenin altını özellikle çiziyorum, ne zaman zora düşsek arkadamızdan vurmak için fırsat kollayan bir ülke sen bunlarla ittifak mı yapmak istiyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: öslem

bi savaş olursa grup 2 den çok olur.

Dediğinden birşey anlamadım

@ares_turk, hocam söylediklerine rağmen ben İran'ı, şerefsiz Amerika'ya yüz kere tercih ederim. İran hiç olmazsa Ortadoğu'yu Amerika'dan daha iyi biliyor...
  • 3.dünya savası dünyanın sonu olur bence boşuna lise kurmayın
  • 1.grup: Türkiye
    2.grup: tüm emperyalistler hepsinin gözü burda Türkün Türkten başka dostu yoktur kim gelicekki bizimle savaşa??
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROMISE

quote:

sömürge olmak istiosun galiba, bu yöneticilerle dünya savaşının nasıl sonuçlanacağını düşünüyosun, tarihimize bakarsan görürsün.. Sonrasında bir Atatürk daha gelirmi sorulması gereken bu..

Elbette savaş istemiyorum, fakat olur da çıkarsa çekinmeden savaşır bizim milletimiz! Ayrıca öyle bir durumda ben senin kadar kötümser değilim...

Kardeşim kimse savaş istemez fakat bizim milletimize bu kadar güvenme bence.Bzim milletin öyle yürüşler yaptığına filan bakma bir savaş olsa kaçıp gitmeyecekleri ne malum.Artık bizim milletimizde kurtuluş savaşı ruhu yok!Bu ruh olmadığı sürecede daha çok kaybedeceğiz.Zaten eski insanlarımızdaki ruh bizimde olsaydı şuan bu durumlara düşermiydik sence.Şuan savaş filan olmadığı için millet asarız keseriz diye anca laf yapıyor hani nerde icraat?Ama eski ruhumuzu taşınyan insanlarda yok değil ama onların sayısıda çok az.Yürüyüş yapmak,miting yapmak asarız keseriz biz olsak şunu yaparız filan diyen adam çok bunları yapmak kolay.Eski insanlarımızın ruhu lazım bize yoksa bu ülke ne terörle başa çıkar ne ülkenin kalkınması için çalışır.Yanlış mı düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 24 Ekim 2007; 13:03:16 >

• 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı taş ve sopalarla yapılacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraDavut1989

quote:

Orjinalden alıntı: PROMISE

quote:

Kardeşim kimse savaş istemez fakat bizim milletimize bu kadar güvenme bence.Bzim milletin öyle yürüşler yaptığına filan bakma bir savaş olsa kaçıp gitmeyecekleri ne malum.Artık bizim milletimizde kurtuluş savaşı ruhu yok!Bu ruh olmadığı sürecede daha çok kaybedeceğiz.Zaten eski insanlarımızdaki ruh bizimde olsaydı şuan bu durumlara düşermiydik sence.Şuan savaş filan olmadığı için millet asarız keseriz diye anca laf yapıyor hani nerde icraat?Ama eski ruhumuzu taşınyan insanlarda yok değil ama onların sayısıda çok az.Yürüyüş yapmak,miting yapmak asarız keseriz biz olsak şunu yaparız filan diyen adam çok bunları yapmak kolay.Eski insanlarımızın ruhu lazım bize yoksa bu ülke ne terörle başa çıkar ne ülkenin kalkınması için çalışır.Yanlış mı düşünüyorum?

Bilmiyorum arkadaşım...

21 yaşındayım, hem okuyorum, hem çalışıyorum. Şükür diyorum, ama küçüklerimin askere gidip de şehit düştüğünü duyunca sindiremiyorum, kahroluyorum. Ya sen? Böyle düşünen milyonlarca insan var bu ülkede...

Yahu bu adamların daha yaşı kaç? 20 yaşında, anacığından uzakta PKK ile çarpışıyor. Peki benim elimden birşey geliyor mu? Hayır! Keşke gelse, keşke birşeyler yapabilsem! Okulumu dondurmayı düşündüm, fakat annem yalnız. Yüreğine iner Allah korusun...

Vatani görevini 20 yıl evvelden yapıp tekrar askere gitmek isteyenlerin sayısı azımsanacak gibi değil. Bunları gördükçe gururlanıyorum. El kadar Denizli'de bile askeri şubenin önüne yığıldı millet. Milletimizde o eski Türk ruhu kalmasa bile, onlarda bu cesareti görebiliyorum ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROMISE -- 24 Ekim 2007; 13:35:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.