Evet dostlar bildiğiniz gibi zombi olayları çok konuşuluyor. Bu konuyla ilgili olarak birçok film vs var.
Peki hiç düşündünüz mü gerçekten böyle bir şey olsa napardınız diye. Eğer zaman ayırıp planınızı yazarsanız çok memnun olurum.
Eğer salgın haberini Tv den öğrenirsem virüs TÜRKİYE ye ulaşana kadar erzak depolardım . Öncelikle bir silah dükkanına giderek bir crossbow ve shotgun alırım. VE tabi oldukça mermi (10 paket falan) Daha sonra kendime bir çanta hazırlarım . İçine yiyecek içecek telefon pil vs alırdım. İlk birkaç günü evde geçirmeye çalışırdım ve TV den haberleri takip ederdim. Artık olay büyümeye başlayınca ve inanlar panik havasın girince herkes sokaklarda çılgınlar gibi koşuşturmaya başlarken ben bekeliyeceğim. Zombilerin çoğu kaçışan insanların peşindeyken ben çantamı asarak ve bir elime crossbow alarak apartmanın merdivenlerinden aşağıya inmeye başlarım. Eğer önüme çıkarlarsa indiririm. Dışarı çıkar çıkmaz hemen bisikletime binerim. (Kron marka, oldukça hızlıdır, dağ bisikleti) ve pedallara abanarak Hemen Kocaeli TEM otoyoluna çıkarım .Tehlikeli olsa da kenardan bisikletle giderim. Yorulunca yol kenarlarında mola veririm. Ama uyumam. Dinlenince yine bisiklete binip Darıca feribot iskelesine giderim. Zaten herkes telaşlı olduğu için bilet falan almadan beleşe atlarım feribota. Eğer feribota zombi varsa zaten direkt kafama sıkarım. Ama eğer sorunsuzca kıyıya varırsam hemen bir amcamızdan izin alarak onun arabasına binerim. Emirleri ben veririm. Amacacığımızın kafasın crossbowu dayayarak izmire sürmesini isterim. Amca yorunca arabayı durdurtup onu uyuturum . Ama ben yine tetikte beklerim. Uykudan sonra yola devam ederiz. Bu arada da birkaç tane zombi ezeriz arabayla. Artık karnım iyice acıkmıştır ve çantamdaki bisküvileri yerip suyumu içerim. Ve uyurum. Ama amcamız silahlarımı ve çantamı alır diye onlara sarılıp uyurum. Daha sonra yola devam ederken yan şeritteki kamyon üstümüze kırar. Ve araba yoldan çıkıp ağaçların arasına yuvarlanır. Bana bir şey olmaz ama amcamız ölmüştür. Aslında ölmemiştir çünkü Ben arabadan çıkarken üstüme saldırır. Adam zombi olmuştur. Crossbowu o anki panikle düşürmüşümdür ve hemen shotgonumu bacağına sıkarım . Zombiler kafalarına yemedikçe ölmediklerinden bir de kafasına sıkarım .Sonra hemen crossbowumu alıp otoyola çıkarım . Hava kararmaya başlamıştır ve yolda çok az araba vardır. Artık soğukkanlı olma vaktidir. Yoldan geçen bir kamyonun önünde dururum ama o durmayınca shotgunu yapıştırırım cama adam ölür ve kamyon durur. İçindeki zavallıyı zombi olmadan toprağa gömüp bir EL FATİHA okurum sonra kamyona binip İzmir e varırım İzmirde artık tüm insanlar zombişleştiğinden hemen Selçuk yönüne doğru saparım. O sırada tepeden savaş uçağı seslerini duyarım. Ordu zombileri toptan almak için şehri bombalamıştır ve bende o arada telef olurum. Sonra başlar Ahiret falan filan...
Şaka bir yana hakikaten böyle bir zombi salgını olsa naparsınız?
Güzel ve üzerinde çalışılmış bir CSB.
Tebrikler kardeşim.
Olmuş.
OKUMAYINNN TWD IZLEYEN LISELI
crossbow alsa kullanabilecek sanki
quote:
Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge
crossbow alsa kullanabilecek sanki
Ya ne crossbowu. Zaten öylesine yazdım. Kullanamam ki .
Seni
Planın sonunda ölüyorsun. Ne gerek var plana?
quote:
Orijinalden alıntı: DH Anasayfa
Planın sonunda ölüyorsun. Ne gerek var plana?
Çok uzun geldi kısa kestim
Yanıma bi zombi alıp eğitirim. Beraber gezer tozar eğleniriz.
quote:
Orijinalden alıntı: heymannn
Yanıma bi zombi alıp eğitirim. Beraber gezer tozar eğleniriz.
duruma göre değişir
Evde olaylar başlarsa yiyecek içeçeği idareli kullanırsın evde kendine silah yaparsın işte benim aklımda süpürge demirinin ucuna bıçağı bantlayıp mızrak yapmak var
rambo hayallerine dalmayın amaç yaklaştırmamak.
Eğer dışarda yakalanırsak allaha emanet hiç koşarım kaçarım planlarına yakalanmayın ilk dalgada hayatta kalma ihtimali tamamen şans eseri olucak.
World war z deki gibi arsaya helikopter gelip sizi de almaz.
O yüzden boşuna böyle planlar yapmayın en fazla nolur nolmaz diye fazladan evde erzak bulundurun gerisi hem gereksiz hemde anlamsız olur
quote:
Orijinalden alıntı: PresidentObama
duruma göre değişir
Evde olaylar başlarsa yiyecek içeçeği idareli kullanırsın evde kendine silah yaparsın işte benim aklımda süpürge demirinin ucuna bıçağı bantlayıp mızrak yapmak var
rambo hayallerine dalmayın amaç yaklaştırmamak.
Eğer dışarda yakalanırsak allaha emanet hiç koşarım kaçarım planlarına yakalanmayın ilk dalgada hayatta kalma ihtimali tamamen şans eseri olucak.
World war z deki gibi arsaya helikopter gelip sizi de almaz.
O yüzden boşuna böyle planlar yapmayın en fazla nolur nolmaz diye fazladan evde erzak bulundurun gerisi hem gereksiz hemde anlamsız olur
Alıntıları Göster
Zaten gerçekle alakası yok . Tamamen eğlence amaçlı yapılmış bir içeriktir.
quote:
Orijinalden alıntı: bafkuf
Zaten gerçekle alakası yok . Tamamen eğlence amaçlı yapılmış bir içeriktir.
Alıntıları Göster
Şu üçü yeter bana.
Şimdi zombiler düşünsün
quote:
Eğer feribota zombi varsa zaten direkt kafama sıkarım.
Neden hemen pes ediyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: bobsantino
quote:
Eğer feribota zombi varsa zaten direkt kafama sıkarım.
Neden hemen pes ediyorsun?
"Neden hemen pes ediyorsun?"
Aslında haklısın. Ama oradan sağ kurtulsam bile daha sonradan başıma geleceklerden sağ kurtulabileceğimi sanmıyorum. En iyisi ölmek diye düşündüm. Zombi olup adam öldürmek var , kendini öldürüp sonsuzluğa ulaşmak var....
Toyota Hilux, Barret M82, M16, Glock G41, Katana ve yeterince erzak-cephane alarak yüksek bir dağ üzerine kulübe inşa eder ve yaşamımın geri kalanını orada geçirirdim.
Beni kabul eden tek canlı turu onlar olacağı için sosyalleşmek adına zombi olurum. Şaka lan napıcam tabii ki önce konudışı kardeşlerime ve citiye haber veririm. Citi ne yapması gerektiğini bilir zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme