Şimdi Ara

Olay bitmiştir!14Temmuz'dan sonra alınacak spot telefonlar KAPATILICAK!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

Ya aklıma takıldı. Mesela arkadaşım telefon aldı diyelim 14 temmuzdan önce.

Bende şimdi kartımı taktım diyelim, eee o zaman ne olacak suçlu benmiyim?

aTTra galiba aynı şey kafamıza takılmış.
    Ya durum benim başımda. Tel mayıs ayı gibi alınmış.
    Ben de tam 16 temmuzda kartımı taktım.
    Kayıt ettirebilecek miyim ?
    Tel mayıs ayında açılmış ama

Yok benım aklım ona takılmadıda, yinede aynı gibi sayılır..

Yaf arkadaşım diyelim atıyorum 20 Haziranda aldı. Ve bende 15 Temmuzda kartımı taktım bir yeri aramak için. Eee bu durum ne olacak?

Ben mi suçlu duruma düşüyorum ?

• sanırım şu görünüşe göre sakat durumda...Ama ben inanmıyorum.
    İnanılmayacak derecede açıkları var kanunun...
    quote:

quote:

• sallamayın ya dün gittik arkadaşınkini kayıt ettirdik kabul ediliyo (ankara)
  • bişi olmaz bence,yani düşünsenize kaç tane insan itiraz eder bu duruma bence bu yasa kalkacak
  • quote:

quote:

quote:

Yok benım aklım ona takılmadıda, yinede aynı gibi sayılır..

Yaf arkadaşım diyelim atıyorum 20 Haziranda aldı. Ve bende 15 Temmuzda kartımı taktım bir yeri aramak için. Eee bu durum ne olacak?

Ben mi suçlu duruma düşüyorum ?

Tahminim telefonun alındığı tarih değilde sim kartın telefona takıldığı tarih önemli. Telefon 14 temmuzdan önce alındı ama sim kart 14 temmuzdan sonra takıldıysa aftan yararlanılamayacak. Benim görüşüm....

• quote:

Orjinalden alıntı: snowgod

sallamayın ya dün gittik arkadaşınkini kayıt ettirdik kabul ediliyo (ankara)

Kayıt ettirdiğiniz telefon 14 temmuz sonrası spotmuydu? Daha detaylı yazamazmıydın?
  • quote:

Asıl sen sallıyorsun. Çoğu kişiyi ilgilendiren birşey yazdın ortada yoksun.
  • daha hiçbirşey açık değil, ama arkadaşın dediği gibi adam hem spot satıyor hemde denememezlik etmez yani çalışıyormu diye,illaki deniyorlardır dükkanlarda. yalnız şu belli 14 temmuz sonrası kayıt altına alınmıyacak görünen o. fakat yinede bir esneklik olabilir, daha çok taze yasa çünkü.
  • Peki 14 temmuzdan önce dükkanda telefona sim taktılar, 14 temmuzdan sonrada telefonu ben satın aldım ve kullanmaya başladım, operatör mesajı banamı yoksa ilk sim kartı takanamı yollar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 27 Temmuz 2005, 22:45:40 >
  • bende 18 inde almıştım hemen ertei gün yasayı okuyunca gaztede gittim dedim dükkana sen bana söylemedin al şu telefonu elimden bana garantili ver, sonrasında garantili aldım. adam orda bişeler yaptı bi simkartla ama ne olduğunu anlamadım.bu şekil telefoncuların kullandığı özel simkartlar varmı çeşitliişler için?bilen varsa yazsın?

mesaj kime gelir hiç belli değil, son kullanıcıyamı ilk kullanıcıyamı ama sanırım 14 sonrası telefona af zor gibi.açıklamalardan bu anlaşılıyor. fakat yinede bişeler değişebilir,zaman göstericek.
  • KAYIT ETTİRME ADRESİ NEDİR ARKADASLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiK_SHaKeSPeaRe -- 27 Temmuz 2005, 21:07:30 >
  • Kayıtlar başlamadıki daha. Bu kadar belirsizliklerle dolu olan yasa olurmu beeeeeeeeeeee.
  • quote:

Daha hiç birşey bu konu hakkında. Sen nasıl kayıt ettirdin anlamadım doğrusu..
  • spot olayı bitemez.ekonomi berbat olan bi ülkede hiçbir hükümet halkın geçim kaynağını elinden alamaz.vergi almak için bile olsa.adamlar zaten iletişim vergisini dayıyorlar yüzde 200 olarak.daha ne olsun.bu hükümetler önce korsanı bitirsinler yapabiliyorlarsa , ondan sonra spot telefonlara kafayı yorsunlar.

YAPAMAZLAR.........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 27 Temmuz 2005, 23:37:35 >
  • Hayatımda hiç yapmadığım bişeyi yaptım ve telefonumu garantili aldım.Tesadüfen iyi yapmışım galiba
  • quote:

biri sallamış ama kim neyse günahını almayalım neyini kayıt ettirdiniz pardon sorabilirmiyim?
  • bikere kayıtlar 28 agust da başlıcak her kes bişeyler sallıyo yuh yani kayıt ettirdik diyen adamada hatta
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogguzko

bikere kayıtlar 28 agust da başlıcak her kes bişeyler sallıyo yuh yani kayıt ettirdik diyen adamada hatta

Daha o birşey değil, bu sitede değilde başka yerde rastladım.

Savcıya 20 YTL verdim kayıt etti benım telefonu hemen yazmış, koptum resmen
  • Yaw hasan abi 6230i de canlı mtv izledik lafını duyduktan sonra artık bunlara gülemiyorum bile...
  • bunları duymamıştım bak haha haa ikiside şaka gibi yani bide burda war bi tane işte tobe tobee
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.