Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten çok güzel oyunlar var ama nfs shift sanki donuyor biraz ya :/
  • beyler xball diye bi oyun vardı hatırlarsınız onun türünde bi oyun yokmu topla yukardaki stunları kırıyoruz içinden işte stunumuzu güclendiren şeyler felan cıkıyo o türde bişey
  • 3D Brick Breaker Revolution bu var ama tam ekran degil tefonun kendi orjinal oyunlarda bi demo sürüm buna benzer vardı onun fullünü bulamazmıyız :/
  • Yakında bomba oyunlar ve isteklerle geliyorum
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Mau Mau halâ (pis yedili) 5800'da oynanmıyor diye biliyorum.Bilgisi olan ,var mı bir gelişme arkadaşlar ?
  • beyler bu oyunlar 5230xm de çalışır dimi
  • evet
  • bide 5230 xm java oyunları açıyomu demi 5230 alcamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

bide 5230 xm java oyunları açıyomu demi 5230 alcamda

evet çalışır..

ne zamndır hiç oyun yüklenmiyor neredeyse aylar olacak biraz ilgilenin şu konuyla
  • peki bu oyunları nasıl yüklüyecez ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Yakında bomba oyunlar ve isteklerle geliyorum

bekliyoz leca
  • Konuda emeği Geçen Herkeze Teşekkürler.
    Paylaşımların Devamlarını Bekliyoruz.
  • valla sırf teşekkür etmek için üye oldum umarım bi şekilde kalıcı olurum. birde bitane splinter cell oyunu bulabildim varsa başka türleri bolca paylaşırsan sevinirim.
  • eline koluna sağlık az çok işime yaradı
    dewamını bekliyoruz :)
  • oynayacak düzgün oyun kalmadı... burda verilenlerden iyi olanları bitirdim... yenilerini bekliyorum.
  • Slm Arkadaşlar öncelikle paylaşımlar süper fakat ben TheAssasin arkadaşın paylaştığı fingerprint programını istiyorum ... Mümkünse Paylaşabilirmisiniz !!
  • Yani arkadaşın paylaştığı link kırık alternatif link eklermisiniz yada tekrar upload edeblrmsiniz !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

oynayacak düzgün oyun kalmadı... burda verilenlerden iyi olanları bitirdim... yenilerini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.