gerçekten çok güzel oyunlar var ama nfs shift sanki donuyor biraz ya :/
beyler xball diye bi oyun vardı hatırlarsınız onun türünde bi oyun yokmu topla yukardaki stunları kırıyoruz içinden işte stunumuzu güclendiren şeyler felan cıkıyo o türde bişey
3D Brick Breaker Revolution bu var ama tam ekran degil tefonun kendi orjinal oyunlarda bi demo sürüm buna benzer vardı onun fullünü bulamazmıyız :/
Yakında bomba oyunlar ve isteklerle geliyorum
Sabırsızlıkla bekliyoruz
Mau Mau halâ (pis yedili) 5800'da oynanmıyor diye biliyorum.Bilgisi olan ,var mı bir gelişme arkadaşlar ?
beyler bu oyunlar 5230xm de çalışır dimi
evet
bide 5230 xm java oyunları açıyomu demi 5230 alcamda
quote:
Orijinalden alıntı: jettacor
bide 5230 xm java oyunları açıyomu demi 5230 alcamda
evet çalışır..
ne zamndır hiç oyun yüklenmiyor neredeyse aylar olacak biraz ilgilenin şu konuyla
peki bu oyunları nasıl yüklüyecez ?
quote:
Orijinalden alıntı: Leca
Yakında bomba oyunlar ve isteklerle geliyorum
bekliyoz leca
Konuda emeği Geçen Herkeze Teşekkürler. Paylaşımların Devamlarını Bekliyoruz.
valla sırf teşekkür etmek için üye oldum umarım bi şekilde kalıcı olurum. birde bitane splinter cell oyunu bulabildim varsa başka türleri bolca paylaşırsan sevinirim.
eline koluna sağlık az çok işime yaradı dewamını bekliyoruz :)
oynayacak düzgün oyun kalmadı... burda verilenlerden iyi olanları bitirdim... yenilerini bekliyorum.
Slm Arkadaşlar öncelikle paylaşımlar süper fakat ben TheAssasin arkadaşın paylaştığı fingerprint programını istiyorum ... Mümkünse Paylaşabilirmisiniz !!
Yani arkadaşın paylaştığı link kırık alternatif link eklermisiniz yada tekrar upload edeblrmsiniz !!
quote:
Orijinalden alıntı: caprinx
oynayacak düzgün oyun kalmadı... burda verilenlerden iyi olanları bitirdim... yenilerini bekliyorum.