Şimdi Ara

oLay oLay oLay ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mert soylediklerin şaka gibi gerçekten aklı başında biri yazdıklarını okudugunda eminim gülmekten alamamıştır kendini.Eventte ödülünü veremedim cünkü elektrigim kesildi.Dogrudur bedaşa söylerim ( Elektrik idaresi) bir daha kesmezler. Farm area da pk oluyormussun beni ilgilendirmez guard varsa indirir yoksa normaldir degilse bile suc bzidedir.Sorularına ben degil okyanus da cevap verse fazla pm oldugu icin uzatmamıstır.Herkesin icinde invis olmamak icin seni jaile cekmisimdir yada okyanus cekmistir bu kadar basit seyleri anlattıgına göre l2 hayatın gercekten cok kısa olmalı.Lütfen biraz secici cumleler kur galatasaraylısın renkdaşımla polemige girmek istemiyorum:)
  • evet4.5 diyelm:) senelik kısa bir hayatim var önemli degil o bu arda espiri yaptigmi anlamamn beni hayrete dusurdu event sakaydi pm den yolla dedgimde anlarsın diye bekledimİşte anlatma ksitedgm oyunun istedgi yerinde pk olurm sen beni jaile alamazsin orda resmen dedgin yad aokyanusun dedgi çikarticam ama bida yapmaydi yani bana pk lik yasak :) yani bu bence basit degil gm sırf 3 5 kişi ağladı diye jaile cekip konusmasi farm areada lvl kasanlari pk lama demesi adminlige gm lige yakısmaz.bu arad acharm listler acildginda 1.sıradaydi 2.cide redflag di.yani bazen hata yaptginizi kabul etmemenz gari pgeliyor 0 hatasız bir yönetim mi oldu ha yalan söylesem ,tem verdin suna yardı mettin vs gibi tek bir lafim yok ne gorduysem o gercegi söylerim neyse zaten sampionlukda gitti sayilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 8 Nisan 2010; 11:41:10 >

• müslüm birkerede adam gibi oyna sorun çıkarma hep muhalefet hep muhalefet
  • Arkadaslar tamam tartismaya gerek surada 5senedir tartisma goruyorum tartisma icine giriyorum hic bir yarari yok yani tek birleşme noktami bu forum bari buradada birbirimizi kirmayalim............. gerek yok sallayin.............................
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Arkadaslar tamam tartismaya gerek surada 5senedir tartisma goruyorum tartisma icine giriyorum hic bir yarari yok yani tek birleşme noktami bu forum bari buradada birbirimizi kirmayalim............. gerek yok sallayin.............................

+1 ya gein 1X1X1X bir serverda oynayalım 1 yıl hepimiz ezik büzük kalalım 5 yıl oldumu be @Morfeus yaşlandım valla :) boşverin arkadaşlar kırılmaya kırmaya herkes benim gözümüzde pro.
  • Tabikide Haklısınız zaten konuyuda kapattım herkezin yaptıkları kendine kalsın biz oyunumuza bakalım .
  • @Fearles58

@~PREDATORx~

Ortak bir sv bulun 1 hafta kasin 10 el 1w1 atin resimleri koyun foruma Ortami germeyin
  • Bu ne la bu forumun konusu hic değişmez mi ayda bir girer oldm daha giriş yapmadan düşünüyorm acaba suan kimler polemik icinde kim kimle catişiyo :D Bence abartmayn artk adam aciklamş olmaynca olmuyo sen öle dersin o anlamaz o öle der sen anlamazsin He de geç işin ne :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.