Şimdi Ara

OLAY YARATACAK CELERON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bendede aynı işlemci var yani celeron d 320 2.4 ve ben fsb degerini şu an 156 çekdim 133 den ve işlemci hızım 2.81 oldu ve stabil çalışıyo sorum şu kendi fanıyla diyen arkadaş ısı ne durumda benim o/c hali ile normaldeyken 42 43 derece oluyo bilgi verirseniz sevinirim.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C][A][N][E][R]

Arkadaşlar bendede aynı işlemci var yani celeron d 320 2.4 ve ben fsb degerini şu an 156 çekdim 133 den ve işlemci hızım 2.81 oldu ve stabil çalışıyo sorum şu kendi fanıyla diyen arkadaş ısı ne durumda benim o/c hali ile normaldeyken 42 43 derece oluyo bilgi verirseniz sevinirim.....

resime bakarsan sol üstte easy tune'da eğer doğruysa 43 derece
  • evet olabilir arkadaşta 3.7 ghz yapmıştı ama biraz sorunlu çalışıyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Celeronu 4ghz yapsan ne yazar ki?
    Arkadaşta celeron 2ghz vardı OC ile 3ghz yapmıştı
    gene yavaş gene katır işlemci!

celeron d ile normal celeron arasında cok fark var.celeron d ye oc yaptığın zaman büyük bir performans artışı görülüyor.ama normali ise hemen hemen hiç fark etmiyo boşuna ısınıyor cpu.
  • Fazladan 8k ve 128k önbellek her şeyi değiştiriyor.Tabi çekirdek farkı da var.Celeron D'yi Willamette P4'e benzetebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaD__EffeCT

benim cpu !!!
    orj soğutucu, 256mb ddr 400 oem ram, gigabyte 8s661fxm-rz onbrd vga ile beraber.

Olay dimi

helal sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

Fazladan 8k ve 128k önbellek her şeyi değiştiriyor.Tabi çekirdek farkı da var.Celeron D'yi Willamette P4'e benzetebiliriz.

Celeron D lerin çekirdeği prescott P4 ler ile aynı hocam fsb ve cache düşük sadece.
  • quote:

arkadaşın imzaya bakın ekran kartını 270@400 den 300/425 yapmış
    bence bu arkadaşla diablo50 aynı kişi

İyi de kardeşim Emirin imzasında System Overcloked by Diablo50 yazıyor ve sen bize aynı kişiler diyorsun.
    Her VGA kartını oc yapan Diablo50 oluyorsa bu forumda da bayağı Diablo50 var demektir.Lütfen düşünerek mesaj yazın.

Ayrıca;Emir Resim nerde resim?İnanmam ben öyel 3.8 ayaklarına.Özellikle N-Bench testlerini alalım lütfen..
  • ULEYN O KİŞİ BENİM
    EE NEOLMUŞ
    BENDE İ845 BOARD VAR ŞU AN ONBOARD..
    195 FSB İLE KULLANIYORUM...
    STOCK FAN
    3.8E ÇIKARTTIĞIMDA BAYAĞI KİTLENİYOR..
    3.5DE BİŞEYİSİ YOK..
    İ865 ANAKART OLSA VOLTAJ VERSEM..
    4Ü RAHAT GÖRÜR MERET
    quote:

Orjinalden alıntı: HeaD__EffeCT

muratremix :

7 Mart 2005, 12:50:45

--------------------------------------------------------------------------------

Celeronu 4ghz yapsan ne yazar ki?
    Arkadaşta celeron 2ghz vardı OC ile 3ghz yapmıştı
    gene yavaş gene katır işlemci!

Olurmu ya benim arkadaşta p4 2.8e cpu var standar ta 48 pi almıştı, ben 2.4 celeronla 49 aldım bu nedemek ?
    bi celeron 2.8 p4 performansı verebiliyosa daha ne ister adam

• Eşşek işte kabul edin arkadaşlar bende AMD 2500Cpu var ben onu 2.35Ghz yapıyorum ve 2644Puan alıyor N-BENCH'den.CeleronD'lerin o puanı alması için 5Ghz filan olması gerkiyor ki bu imkansız denebilir.Olsa bile stabilite kalmaz.
  • arkadaşlar celeron 2.4d orjinal soğutucu
    şu an 3651 mhz çalşıyo 202 fsb dünden beri,
    42-45c arası değişiyo normal işlemlerde 48 falan oluyo
    en fazla ışıyı 3850 mhz 213.9 (214) fsb de gördüm oda 54c civarı
    en yüksek pi değerini 49sn olarak buldum 3615 mhz de remler 454 mhz yi geçmiyo
    3.8 e çıktığımda oran düşürüp 426 mhz' de falan kalıyor
    remim 1 x oem 256 ddr400, orj soğutucu başkja hiçbişey yok
    3.880 gördüm ama 3.915 yaptım resetleniyo soğutucu + Voltaj artırımı gerkli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD__EffeCT -- 9 Mart 2005, 13:16:10 >

• arkadaşım 100 başım kimsenini inanıp inanmamakta bi zorunluluğu yok
    istersen derce derece resimlerini gönderim,
    ama farketmez dicen şimdi onlarıda yapıştırdın dersin
    100 başı olmuşsun ama, insanlara yalacı diyemezsin,
    inanmıyosan yerim beşiktaşta gel kendir gör

cpu score 4 te 3881 de 1.02sn pi aldı makine rem timing leri 400 mhz altındayken almıştı
    ben sen inandırmak zorunda değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo50

Adam biraz az atar.Resmi kesip yapıştırmıssın bir de izi kalmış.Hangi Celeron'un 49sn aldığı görülmüş SuperPI 1M testinde?Bizle kafa bulmaya mı geliyorsunuz bu foruma ya?

Ben kendim bizzat gördüm.Hemde makinenin ramleri oem ram. düşün bide 2x 512 dual kaliteli olduğunu. bu olaya dark smiley gibi bu işi çok iyi bilen insanlar inanıyorda sen mi inanmıyorsun. Bence sen bu işten fazla anlamıyorsun. Belki bende anlamıyorum ama gözümle gördüm.o yüzden millete sallama

• Peki abi öyle olsun.O söylediklerimin hiç birini okumamış gibi kabul edin bu konuyu tarrışmayalım.Mesajımı da sildim sizden özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 9 Mart 2005, 18:03:38 >
  • Buda benden arkadaşla sistem hemen hemen aynı 2.4 celeron d işlemci resimlere bakabilirsiniz 2.4 işemciyi 3.0 çekdim ve süper bir hız aldım daha da ramlarim düşük ram de aldıgım zaman süper olacak.....yorumlarınızı bekliyorum.......!
  • yani diablo sanki kendin görmemişin gibi resimleri bana diyon sende de car resimler sana zamet sen koysana bi rsimleri.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.