Şimdi Ara

Olaya Bak ya (şansıma tüküreyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilenler vardır bugün Mtv ema konseri wardı

gelir gelmez bahsetmek istedim.

arkadaş bilete 7o ytl verdik herkes normal giriş yerine gitmiş biz sanatçıların girdiği yere gitmişiz elimizi kolumuzu sallaya sallaya girdik içeri (2 kişiyiz) elimizde 2 tane bilet (bilsem alırmıyım ..!) ve en güzel nokta kulise geldik bütün sanatçıları gördük sagopa dahil ama şansım yokki telefonumu yanıma almadım lanet olsun.. resim çekip buraya koyardım hemen

arkadaşım tel wardı ama pek net değil 1-2 video çekti önn hazırlıkları falan pek belli olmuyo ama yinede koyucam..

düşünün bilet olmasa herkesin 7o ytl verdiği konsere biz bedava giricektik of bea..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanGrandChild -- 12 Ekim 2008; 1:42:38 >

• Katılım zamanı: 11 Ekim 2008; Fake misinki
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhtarsaykoo

Katılım zamanı: 11 Ekim 2008; Fake misinki

%300
  • quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

quote:

Katılım zamanı: 11 Ekim 2008; Fake misinki

%300

böyle olacağını biliodum ..

VİDEOLAR GELECEK ARKADAŞLAR...

AYRICA BEN UZUN ZAMANDIR DH KONU DIŞINA TAKILIRIM AMA ÜYELİĞİM YOKTU ONDAN YENİ OLDU NEYSE VİDEO GÖRÜNCE İNANIRSINIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanGrandChild -- 12 Ekim 2008; 1:47:39 >
  • Yok o dediğin olabilir ona inanmıyo değilim. Her pc her site ver her sistem gibi bu tür olaylarda da açıklar olabiliyor. Video koymanıda ilgiyle bekliyorum merak ettim ortamı
  • quote:

Yok o dediğin olabilir ona inanmıyo değilim. Her pc her site ver her sistem gibi bu tür olaylarda da açıklar olabiliyor. Video koymanıda ilgiyle bekliyorum merak ettim ortamı

kardeş inan ortam mükemmeldi party şuan hala devam etmekte ama biz sago nun elendiğini duyunca erkenden çıktık bütün sagocular dahil
  • Video olursa gercekten super olur.Bende bekliyroum:)
  • arkadaşlar şuan tahmin edemeyeceğiniz kadar yorgunum VİDEOLARI YARIN KESİN EKLEYECEĞİM..

iyi geceler..
  • gitti
  • yok gitmedim arkadaşım merak etme sen ,sadece konserden geldim ve çok yorgunum doğal bişey bu çok ayakta durdum.. o videolar gelicek ;) hiç bi yerde göremeyeceğiniz videolar.. Kulis içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanGrandChild -- 12 Ekim 2008; 2:01:36 >
  • ee hadi ama
  • Orda kimse varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 3 Eylül 2012; 15:20:17 >
  • Hortlatma cabalari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.