Şimdi Ara

Old 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun pal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Old 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun pal
    çok temiz old 3ds pal versiyon cihazımı satıyorum hiç bir sorunu yoktur. çizik yoktur koleksiyonluk alettir nerdeyse (kutusu yoktur). sarj aleti ve sarj docku ve kılıf verilcektir. yanında r4isdhc2018(bozuk) verilcektir cfw yapmaya calısırken bozdum sanırım emin degilim fiyat : 400tl

pokemon ultra sun pal oyunu bitirdim çok fazla pokemon var shiny rayquaza 100lvl vardır. fiyat: 200tl (satildi)

sky3ds(mavi tuslu) sorunsuz çalışmaktadır 16gb micro sd kart vardır icinde. fiyat: 200tl

ankara içi elden yada önce havale olmak sartı ile kargo gonderimi

Old 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun palOld 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun palOld 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun palOld 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun palOld 3ds pal + r4isdhc(bozuk) + sky3ds(mavi) + pokemon ultra sun pal
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Keçiören Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.