Şimdi Ara

OLD WOLVES (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gruba girmek isteyenlere bir sorum var, +25 varken +30 varken +evli grup varken neden biz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim kardeşlik süper olmuş, koptum valla :)
  • İlk mesajda okadar guzel ve samimi davet etmiski arkadas evli ve 30 + olmama ragmen diger gruplari hic dusunmedim nasil deyim bole bi 80 ler sicakligi var :) sicak evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu konsol gelsede hareketlense buralar beyaz tekbaşına sarmiyormu bf4 buralarda takiliyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 29 Kasım 2013; 22:09:46 >
  • hahaahahahaha Beyaz mülakata alalım arkadaşları sen takım elbise ile bir odada mülakatı yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Yeni gördüm konuyu bir hayırlı olsun diyeyim gideyim

grup bizim işimiz. since 2008
  • Harun, Antalyadayım yoksa öğleden başlamıştım rank kasmaya :)

Altuğ, sen merak etmiyor musun valla ben merak ediyorum :)

• ben sana cevabı whatsapp'tan atayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Harun, Antalyadayım yoksa öğleden başlamıştım rank kasmaya :)

Altuğ, sen merak etmiyor musun valla ben merak ediyorum :)

abi sen şimdi bol bol kas rank'ını sene sonu geliyor işlerin yoğunlaşip ps4 ten uzak düştügünde kapatiriz arayi :)

• garrote kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi daha da hırslandım :|

• Selam beyler. Hayırlı hafta sonları .

Makinalari 13 aralıkta alacağımiza olan inancım her geçen gün azalıyor.yurtdışında ürün yok resmen. Bütün siteleri gezdim ne online satış var ne de local storeda ürün var.

• Sony'nin yeni nesil konsolu Playstation 4 İngiltere'de piyasaya çıktı ve konsolun stokları kısa sürede tükendi. Amazon, Game ve Currys gibi büyük perakendecilerde konsolun ilk günden tükendiği açıklandı.

Şu an için pahalı birkaç bundle paketinin ülkede az da olsa bulunabildiği söyleniyor. Zaten daha önce Sony yetkilileri İngiltere'de satış rekoru kırmak istediklerini söylemişlerdi. Bakalım bunu başarabilecekler mi?

bsc

• Herkese Selamlar arkadaşlar şimdiden iyi hafta sonları
  • İlk Mesaj Düzenlenmiştir. PSN nick leri olmıyan arkadaşlar yazarsa sevinirim
    27 kişi olduk şaka maka 43 kişiydik değilmi biz eskiden
  • Where are the wolves

BF4'te 12-18 kişi aynı takımda olunca neler yapacağız bakalım
    Aramızda hiç Elder Scrolls Online oynamayı düşünen var mi?

• kesinlikle oynayacağım ben ben diyorum ki çok daha fazla olacağız
    28 kişi rekoru kırılabilir yeni nesilde şimdi hazır söz bf den açılmışken bir kaç kelam etmek lazım aslında ps4 için bekleyecek tim şubat gibi alacaktım usa den ama p_r_o_t un bak bak bunu bi seyret dediği videolardan sonra bütün gün ps4 ararken buldum kendimi ve bunlarla beraber hepinizin oynayacak olması yo dostum yo alınmalı bunlar oynaycak ben bakamam seviyesine geldi piskolojim.

bildiğiniz üzere aralıkta çıkacak bf4 için ek paket bf3 haritaları olacak buyrun bu metro haritası dikkat ağır tahrik içerir
    http://youtu.be/L90DibXzunI
    gulf omman
    http://youtu.be/MRBA3itG0cs

• Valla ne güzel düşünmüşsünüz, daha perşembe günü ofiste arkadaşlara 32 kişi SOCOM oynadığımız zamanları anlatıyordum. Özlemişim resmen.

Hepinize tekrar merhaba

• Ata hoşgeldin yeniden

• vay vay vay Ata hoşgeldin dostum
  • Hoş bulduk kardeşlerim. Görüşmeyeli oldu bayağı, güncelleme yapayım. 05 Eylül itibariyle ben de bir oğlan babasıyım artık. O ufaklık sayesinde PS4 alma planlarım biraz ertelendi ama alınacak tabi eninde sonunda. O zamana kadar ps3 candır.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.