Şimdi Ara

OLD WOLVES (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
28.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: terapati

Ne yapsak seneye Gamescon'a mı gitsek bu ekip Ne eğleniriz yalnız

Hemen organizasyon yapayım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terapati kullanıcısına yanıt
    Eger ocakta vizeyi 1yıllık verirlerse ben varım
    Bildiğim kadarıyla temmuz agustos o civarlardaydı
    Tabii ki bilette gömçürmeli değilse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be yanlizim saniyordum 33 yasinda essek kadar adam oldum hala ps4 u bekliyorum diyordum ki yanliz degilmisim ya , kendimi rehabilite odasinda gibi hissettim simdi. O zaman soyle gireyim olaya; ben gokhan ve ben bir bagimliyim sene 85-86 felan once el atarisinde kaleciyle gol kurtardim bol bol rekorlar kirdim atariyi kirana kadar oynadim bozulunca yenisi alinmayinca agladim, sonra babami ikna edip kara kutu ataride o muthis ucak oyununda dar kanallardan gecerken buldum kendimi fuel alirken gelen o dindindin sesi muthisti unutamam yillarca oynadim, commodore 64 um hic olmadi ama bir magazanin vitrininde sevdim onuda ,90larin basiydi magazanin onunden her gectigimde oynadigimi hayal ettim aylarca
    , mahalleden bir arkadasim aldiginda ise yapmadigim yalakalik kalmamisti benide oynatsin diye, az kaset sarmadim kafa ayari bile yaptim :) ilerleyen yillarda micro genius sonrada sega aldim mahallenin cocuklarini parayla oynatip isi ticarete bile doktum kazandigim paraylada street fighter oyun kasedialdim :) sonra pc ,ps2,ps3 derken yas 33 benim adim gokhan ve ben bir bagimliyim

• gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Ahahahha super yazmışsın
    Eskileri hatırladım bi an
    C64 ilk kasayı 2.el olarak abimle bana sunnet hediyesi almışlardı:)) hala duruyor :). Ama soldaki bir kaç tuş zor basıyordu en son hatırladığım. Tabi arada birde casio oyunlu saat kapatmıştım mavi düğmeli araba yarışı ama o durmuyor :(
    Amiga 500almadılar para biriktirdim 500plus ı kendim aldım
    Sonra olay koptu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbatir -- 28 Kasım 2013; 0:18:11 >
  • O değil de ne kaliteli bir grup bu :) (Ama yaş tutmuyor benim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 eu daha verir vize alırsın nolcak burdan 30 kişi ankaraya gitmiş adamlara lafımı olur batucum :D

gökhan hoşgeldin çek bir sandalye otur yamacımıza beyler tornavida ile siyah çizgiyi düz yapmaya çalışan biri daha geldi yer açın :)
    valla bizlerde aynı heyecan la bekliyoruz p_r_o_t arkadaşımız aldı agzımızdan salyalar akarak onun twitch yayınlarını seyrediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 28 Kasım 2013; 0:33:53 >
  • @Samet hayırlı olsun.Allah sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin.sen nasılsın? Bursa'da mısın hala?

@Harun sen nasılsın bakalım? Anime bölümü fahri doktorasını almışsın

@Muhsin abi hoşgeldin. O makarayı genç nesillere göstermek lazım ibret alsınlar diye

@Gökhan süper yazmışsın.Biz de aramızda böyle terapiler yapıp destek için birbirimizin ellerini falan tutacaktık.sen geldin tam olduk

@charnel @garrote @mavibidik @gkhn06

• ps 5'te default olarak gelir bu teknoloji herhalde :) tabii alet ayrı satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 28 Kasım 2013; 2:52:52 >
  • Dükkanı ben açayım bari, günaydın gençler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozcivan -- 28 Kasım 2013; 6:17:42 >
  • yaş 31,
    şu an xbox 360 dan xbox one veya ps4 e hemen geçme gibi bir durum yok ama
    bu güzel oluşumu destekliyorum
  • Dün gördüm bu grubu çok sevdim yakın hissettim kendimi evde hanım çıldırsada alıcaz gibi gözüküyor ps4 ü :)

hertürlü spor, takım çatışması oyunlarını oynarım ..inşallah bozulmaz grup.
  • Terapi deyince aklima Fight Club terapi odasi geldi bana bir meat loaf lazim gogsune kafami gomup salya sumuk bulastirasim var. Tahta Harun olmayacagina gore Beyaz veya Batudan birisini seceyim. he bi de gunaydin

• gùnaydin beyler. altug iyim abi biraz daha yaslandik baska deisiklik yok. sen nasilsin

• Beyler günaydın.
    PS4 BF4 konu başlığında bir arkadaş resim istemişti, oraya koydum koymuşken size de koyim dedim :)

OLD WOLVES  OLD WOLVES  OLD WOLVES  OLD WOLVES  OLD WOLVES

Birde deneme amaçlı video yükledim ama ses yok, şimdilik bununla idare edin. (Oyun içi videolar Facebook ve Twitter'e yüklenebiliyor, haliyle sıkıştırıyor. Demem o ki grafikler bu kadar iğrenç değil)

https://www.facebook.com/photo.php?v=495773263854333&set=vb.100002649921812&type=2&theater

Not:Benim facebook'um yok kullanmıyorum, linkteki hesabım fake. Sırf poker oynamak için açmıştım, ps4'e nasipmiş kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Bu 1-2 liraya bulabileceğimiz sıradan 2,5'tan 3,5'a çevirici değil mi? Bunun için bizden 15 lira+kargo parasımı vermemizi istiyor. Hayır bluetooth kitini ds4'e takabilmemiz için ufak bir aparat yap tamamda bu ne biiiiip

OLD WOLVES

Sitelerinde dediklerine göre bir çok kablo uyum sağlamayacakmış kulaklık ile, yersen tabi

Aliexpress'ten aldığım, aşağıdaki kablonun 3.5 olan ucuna 2.5 dönüştürücü takıp dün xbox'ın chat sisteminde Turtle Beach XP500'ü denedim. Misler gibi çalışıyor, sadece ana menüden mikrofon sesini kısmak gerekiyor o kadar Buyrun bu kablo;

http://www.aliexpress.com/item/RC-008-2-5mm-to-3-5mm-male-audio-cable-gold-LINE-IN-2-5-3/697419477.html

@p_r_o_t

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 28 Kasım 2013; 10:04:46 >

• Ben de diyorum o el hiç gözükmedin, meğer fotoğrafla meşgulmüşsün :)
    Mert bu kablo burada yok mu ki taaaa çinden getirttin?
    Bu 2,5-3,5 kablodan bizim ülkemizde yok mu? Dışarıdan bakıyoruz hep kafakaşı.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Mert bu kablo burada yok mu ki taaaa çinden getirttin?

Bir sürü şey almıştık incık cıncık onların arasında kaynadı, bir de siteyi deneme amaçlıydı.

@Şahin vardır tabi olmaz olur mu ama dediğim gibi durum

@p_r_o_t @Buyukbaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 28 Kasım 2013; 10:22:33 >
  • Günaydın arkadaşlar
    yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
    Sinan sana katılmamak elde değil heleki şu dönem direk ağız burun kafa göz beyaz a dalasım var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.