Şimdi Ara

oldboy ,best offer gibi Çarpıcı film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar senaryosu güzel izledikten sonra ne filmdi ama lan diyebileceğim Çarpıcı filmler arıyorum

• Forgotten

Memories of murder

Marrowbone

Unknown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 22 Ekim 2018; 2:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Incendies

Nocturnal Animals

Get Out

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucunu de izlemistim.harika filmlerdi

• En İyi İntikam Filmleri | En İyi İspanyol Gizem Filmleri | En İyi Arjantin Filmleri Bu verdiğim Listeden seçebilirsin. Hangisini izlersen izle üzerinde derin etki bırakır.

• Identify
    Prestige

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memento

The Fountain
  • Bu arada sanırım bu tarz sonu vurucu biten filmer için 'plot twist' içeren filmler deniyor. Bu şekilde internette arama yaparsanız de çok sayıda filme denk gelebilirsiniz.
  • Contact (1997)
    Mr. Nobody (2009)
    La piel que habito (2011)
    Ex Machina (2014)
    Raw (2016)
    I, Tonya (2017)
  • Bu konuyu görünce the best offeri seyrettim bu filmi bu kadar geç izlediğim için kendime kızdım. abi filmin ortasında finali zaten tahmin ediyorsunuz Filmin amacı sürpriz final hazırlamak değil.Filmin oyunculukları olsun müzikleri olsun heleki o muazzam replikleri olsun beni çok etkiledi izlemeyen varsa izlesin.
  • Oldboy beni de derinden etkilemişti. Özellikle tema müziğine hayran kalmıştım.

Jack Sparrow'u oynayan adam(ismini unuttum harbiden) oynadığı film vardı Evrim diye. Bilim Kurgu ama gariptir sonu bende farkli duygulara yer açtı. Tavsiye ederim

• El Club (2015)

Relatos salvajes (2014)

Mutlaka bakmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKENMEZ

Bu konuyu görünce the best offeri seyrettim bu filmi bu kadar geç izlediğim için kendime kızdım. abi filmin ortasında finali zaten tahmin ediyorsunuz Filmin amacı sürpriz final hazırlamak değil.Filmin oyunculukları olsun müzikleri olsun heleki o muazzam replikleri olsun beni çok etkiledi izlemeyen varsa izlesin.
    Konu basliginda gorusup izlesem mi demistim, yorumunuzu da gorunce izlicem bakalim. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 28 Kasım 2018; 22:10:14 >
  • das leben der anderen öneririm.
  • Sonsuzluk Teorisi beni oldukça etkilemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.