Bildirim
oldschoolko pk videom
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Videodan sonra oldschool KO ya başlamaya karar verdim. çok güzel eline sağlık
+ o minörü nasıl yapıyorsun sağ tık ile anlatır mısın taktiğini merak ettim
1920 pot bitiyor helal olsun ben 1500-1600 anca harcayabiliyorum.
özel bir mouse' mu var ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 25 Şubat 2013; 10:48:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Whimsical
özel bir mouse' mu var ?
Bir mouse görmüştüm sağ basparmagin denk geldiği kısıma 1-10 arası sayıları koymuşlar sanırım minor için yardımcı olabilir. Mousenin fiyati 150tl civariydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika bir sw. Bende oynuyorm human olarak. Vs ye saygi var arada istisnalar olabiliyor. Kalabalik sw, doya doya eski gunlerdeki gbi pk atabiliyoruz. Troll slotunda exp kasanlarimi basmak dersiniz, harpy slotundaki mage partyi dagitmakmi dersiniz. 4-4 luk sw ve lvl siniri 70 :)
quote:
Orijinalden alıntı: Whimsical
özel bir mouse' mu var ?
başlayın bende başladım konuyu açan arkadaş ile birlikte aynı clandayız g1 falan gerçi ben daha yeni başladım da. koxp bug falan yok hem eski ko zevkli ve zor. -
neyse :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 25 Şubat 2013; 17:52:47 > -
o minörün sağ tık ile nasıl basıldığını merak ediyorum. soru kaynamasın lütfen -
Arkadaşlar usko'yu 6 ay kadar önce bıraktım. Destek item satışı yoksa bende gelebilirim, ortam varsa.
quote:
Orijinalden alıntı: Göktürk.
Arkadaşlar usko'yu 6 ay kadar önce bıraktım. Destek item satışı yoksa bende gelebilirim, ortam varsa.
valla ben konuyu açan arkadaşın clanındayım sağolsun lvl 53 olmasına rağmen aldı clana bakalım. ayrıca edit char falan gb satışı yok zaten oyunu yapanlar türk değil ve karışık ülkeden insanlar var oyun zor -
evet özel fareler var siz 1 kere basıyorsunuz fare 7 ekre sağ tık yapıyor ama osko da hatırladığım kadarıyla +1 uniq takılar yok. (upgradesi kapalı)
ki arkadaşın manasıda 2700 civarı. yani sıfırlaması zor bir mana değil.. çok rahat şekilde sıfırlanabilir..
pk video güzeldi.. ama osko oynarken bende de senin yaşadığın skill sektirme sorunu vardı.. oskoda asas skilleri girmiyor arkadaş sekip duruyor.. hele kaçan adamlarda -
yok artık özel farem falan yok bildigin ctrl yi bantlıyorum ve mausu sağ tutup hızlıca basıyorum okadar zor olmasa gerek 8 yıldır uskoda her girdigim serverde dragon aldım -
mousem bu arkadaslar özel bi edit mouse değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 26 Şubat 2013; 0:32:16 > -
Hocam bende baslamayi dusunuyorum lufersin fd donemindeki gibi miydi bunda yoksa ondan onceki donemdeki gibi mi bide 62 mi sondu okcu olarak baslamayi dusunuyorum
Video güzel olmuş, elinize sağlık. Oyuna dönüp dönmeme arasında gidip geliyorum kaç gündür. Private oynamak cazip gelmiyor ancak videoyu izlerken yıllar öncesine gittim adeta. Usko ve Euko oynayan arkadaşlarla konuştum. Oynanacak halde değil diyor herkes. Osko düşünebilirim sanırım .
-
Ben oynadım ama ara verdim demek sen de DH den din ha :)
HighDamage nickim -
quote:
Orijinalden alıntı: deneme234
quote:
Orijinalden alıntı: Göktürk.
valla ben konuyu açan arkadaşın clanındayım sağolsun lvl 53 olmasına rağmen aldı clana bakalım. ayrıca edit char falan gb satışı yok zaten oyunu yapanlar türk değil ve karışık ülkeden insanlar var oyun zor
oyunun sahipleri türk :) , amerikadalar sanırım, ama türkler. ama edit yok , pre var veya farklı oyun içi ek özelilkler var , denge bozucu pek birşey yok -
Hocam itemlerin neler lvlin kaç ? Charın gayet güzel ve pk sı çok zevkli göründüğü kadarı ile. Peki bu zevkli pk nın gereksinimleri neler -
Kronos mu xydonis mi ?
Kronos da itemlerini anvilde yaktığım 64 master asassım var human. Ona girebilirim. -
arkadaslar pk gereksinimleri +6 chitin set +7 shard falan yapılmayacak şeyler değil
ben serverın en güclü assassiniyim şuanlık
itemlerimde
+1 elf metal earrin dual
warrior pendant +0
skeleton belt
2 tane elf ring +1
7 chitin set
7 dual shard
ama bu itemler serverde suanlık sadece bende var cok boss kovaladıgım ıcın elde etmesı cok zor gunde 4 saat uyuyarak yaptım 2.5 3 ayda -
Oyunda çok yardımcı oldu bana, playerlığı kadar insanlığıda güzel
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X