Merhaba. Merkezi uydu sistemi mevcut ve TV8’de problem yaşıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 25 Şubat 2023; 19:26:23 > |
OLED..CS, OLED..C24 ve OLED..G2 modellerinin merkezi uydu santral sinyal sorunu çözümü (3. sayfa)
-
-
Sadece TV8 de ise bence gerek yok yuklemenize mevcut ayarları yeniden kurulum yapın yada taratın bulur kanalı . Ama eğer sinyal gelmiyor geç geliyor ise kanallarda bu versiyon düzeltiyor o sorunu . Benim TV dede yüklü sorunumu çözdü
-
Bendeki sorun bu kanalda çok fazla mozaiklenme ve donma oluyor. Diğer hiçbir kanalda bu sorun yok.
-
Bence yüklemenize gerek yok tel bir kanalda ise sorununuz uydu kablonuza sinyal zayıf geliyor olabilir yada kablo uçları ekleri sorunlu olabilir. Sinyal sorunu olan cihazlarda tüm kanallarda sorun oluyor
-
merhaba arkadaşlar merkezi uydu sistemi sinyal problemi olupda 03.39.81 versiyonunu yükledikden sonra merkezi uydu sinyal sorunumuz düzelmişti fakat ozamandan beri bizdeki versiyon numarası yüksek olduğu için yeni güncellemeleri alamıyorduk . lg ile görüşüp tarayıcı düzeltme için olan yazılım sorunu çözyormuş az önce temin ettim yükleyip sonuca göre paylaşacağım
-
Hay Allah razı olsun sizden hocam ya. Bende yeni güncellemeleri almakla ilgili uğraştım baktım olmuyor LG müşteri hizmetlerine yazdım. Nasıl yapacaz güncelleme alamıyoruz versiyon yüksek göründüğü için diye. Ama tabi bi haberler anlamadılar. Zaten versiyon numaranız yüksekse gereken tüm güncellemeleri almışsınız gibi bişiler dediler :)
Çok teşekkürler güncel sürümü paylaştığınız için elinize sağlık
-
Merhaba evet müşteri hizmetleri pek bilgisi yok ezbere konuşuyorlar ama ben bayadir yazılım birimi ile görüştüm yurt dışı bu yazılımı çıkardı sonrası . Suanki son güncelleme 65 di sanırım onuda içinde barindiriyormus .
-
Bende bu aynı sahnede biraz kalınca dolby vision ve hdr da sahne çok kararıyordu beni çok irrite ediyordu. Onu güncelleme de biraz düzeltmişler dedikleri için güncelleme yapmak istiyordum ama olmuyordu tabi. Paylaştığınız sürüm güncel olduğu için yükleyince bu sorunun cidden bayağı çözülmüş.
Bide 1-2 aydır kanallarda gene ara ara sinyal sorunu olmaya başlamıştı bende o da düzeldi şimdi. Tekrardan çok teşekkürler hocam bayağı işime yaradı bu güncelleme.
-
Rica ederim inşallah artık sorun yaşamayız ileride bu guncelleme iyi .
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyStarRica ederim inşallah artık sorun yaşamayız ileride bu guncelleme iyi .
Dostum link bozulmuş sanırım indiremedim tekrar yüklemem mümkün mü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X