|
OLED ekranlı iPhone SE 4: 2025'te piyasaya sürülecek
-
-
Bu çöp bile ai destekleyecek. İPhone 15 alanları iyi kazıkladı Apple
-
Yeni SE ler 12 ve 13 Prolarin pabucunu dama atacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
14 Pro ile 15’lerin bile pabucunu dama attıracak çünkü 16 donanımı ve ai desteği ile geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna 14-14Plus-14Pro ve 14Pro Max dahil edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yapay zeka ile tüm önceki modeller çöp olmayacak. Bu telefonlar rahatlıkla 5 yıl kullanılır. iPhone 18 sonrası yeterli olmayabilirler.
Zaten tutup da çöpe gidecek anlamında kullanmıyor kimse. Bu içinde bulunulan durumu mübalağa yaparak anlatmak için kullanılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zeka büyütüldüğü kadar telefonda bir devrim getirmeyecek. Teknolojinin ilerleyişinin durmasından pazarlama taktiği olarak ileri sürülüyor. İnsanları 3 sene de daha gelişiyor, gelişecek, şimdi tam gücüne yaklaşıldı olarak geçiştirecekler.
Eski telefonda kalacak kim varsa bu şekilde söylüyor genelde. Apple, Apple Intelligence tanıtımında söylediklerinin yarısını yapsa yeter :)
Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Mesut ÇevikyoutubeAPPLE'IN YAPAY ZEKASI HAKKINDA HER ŞEY | BUNLARI KİMSE ANLATMADIhttps://www.youtube.com/watch?si=BYwCU1u1fR2BKJzl&v=niPhjsNZ2yc&feature=youtu.be
Samsung’taki gibi saçma sapan bir yapay zeka gelmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kullanılmaz hale gelecek diyen yok zaten 5 değil 10 yıl bile kullanılır ama yapay zeka bir devrimdir şuan aşırı ses getirmese de önümüzdeki süreçte bunu daha net göreceğiz:)
Samsung gelişmeden Apple bu yapay zekası tam hazırsa bile şimdi vermez. Ne zaman Samsung Apple’a tehdit olursa o zaman verir. Benim kendi fikirlerim böyle Apple’ı biliyorum. Gıdım gıdım ilerleterek verir. Anca 3 sene sonra tam olur.
Olabilir ama 3 seneyi bulur düşündüğünüz gibi hemen yükselme olmayacak. Ben de teknoloji hemen imkanlar neyse en üst seviyede verilsin isterim. Ama maalesef Apple müşteriyi yolan firmaların başında geliyor.
Bu SE4 öncekilere göre daha fazla satabilir. Tek eksisi kamerasi olacaktir bir cok insan kameraya fazla önem vermez. Diger özellikleri epey güclü olacak gibi. Keske Touch ID den vazgecmeseler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu çöp bile ai destekleyecek. İPhone 15 alanları iyi kazıkladı Apple
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X