Şimdi Ara

oledb ile db'e foto kaydetme ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle benimde malesefki olmasını istemediğim şöyle bir sıkıntım var

.net üzerinden veritabanlı bir site yapıyorum veritabanı üzerinde istediğim olay şu fileupload ile veritabanı içine fotoğraf kaydetmek istiyorum ama burada tıkandım

OleDbCommand fotoekle = new OleDbCommand("INSERT INTO satisiDevamEden(keskingil2) VALUES('" + fotoyukleimg + "')", baglanti);

buradaki fotoyukleimg fileupload'ın 'id'si verdiği hatada şu oluyor

--INSERT INTO sorgusu birden çok değerli alan içeremez.

bu ne demek istiyor bana? bu arada veritabanı keskingil2'nin sütun veri tipini 'ek' olarak yaptım

• veri tip ek deil string olacak file uploadın id verilmez FileUplad.FileName olarak dosya ismi atılır
  • Hocam sizin dediğinizle ben fotoğraf ismini alıyorum fakat benim istediğim fotoğrafı alıp veritabanına direk kayıt etmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihler123

Hocam sizin dediğinizle ben fotoğraf ismini alıyorum fakat benim istediğim fotoğrafı alıp veritabanına direk kayıt etmek

yaptıgın iş akıl işi deil klasöre resmi atıp veritabaından isim ile karşılaştırmalısın komple atacaksan Fileuplad.FileBytes şeklinde atılır
  • anladım sizin dediğiniz aklımdaydı fakat kullanım kolaylığı açısından kendi dediğimi uygulamak isterdim peki hocam şöyle birşey daha soracağımda .cs sayfasında yazdığım sql kodları ile .aspx sayfasında istediğim dive nasıl fotoğraf göndereceğim ben responsive.write'ın içine yazdığımda .aspx sayfasının en üstende çıkıyor gelen veriler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihler123

anladım sizin dediğiniz aklımdaydı fakat kullanım kolaylığı açısından kendi dediğimi uygulamak isterdim peki hocam şöyle birşey daha soracağımda .cs sayfasında yazdığım sql kodları ile .aspx sayfasında istediğim dive nasıl fotoğraf göndereceğim ben responsive.write'ın içine yazdığımda .aspx sayfasının en üstende çıkıyor gelen veriler

100 km lik youn 1 kmsindesin sorarak biyere varamassın
  • amacınız yardımmı etmek yoksa kınamakmı türkçe mantığını verin yeter yada neyse vermeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.