Seneye Bizimde Olur İnşallah Nice Yıllara Nice Sevinçlere
doğum günün kutlu olsun
saolun beyler
quote:
Orjinalden alıntı: Impertial
1hitudown sen hiç ecsro oynadınmı
evet neden?
beyler cook tessekkür ederim yorumlarınız için elleriniz dert görmesin
sallıyo be nereye alıolarZiyayı tanıonmu sen.
Mercedes yada Bmw alcaklar arabayı en en son kısanlarından birisi ni aldıracam
quote:
Orjinalden alıntı: aragorn_mc
quote:
Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY
Gökteki yıldızlar kayarken üfle pastanı
quote:
Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar
Mercedes yada Bmw alcaklar arabayı en en son kısanlarından birisi ni aldıracam
bmw 2010 al daha mayıs gibi çıktı.Siparşini vermiştik biz yeni geldi.Süper birşey.Ben almadım tabiki yalan yok(babam).Ayrıca ben minibüsleri seviyorum.Süper maceralarım var orda.Birini anlatayım karlı bir gündübizim minübüs bayırı çıkarken kaydı ve yan yan zor durduSora şoför dedi hadi baaalım(aynen böyle) erkekler sizi aşşa alalım.Tabi ben bunları duymuyorum neden çünkü kulagımda kulaklık varherkes indi bende şaşırdım kaldık kızlarla ben muhabbet ediyomsonra beni gören şoför ulan insene topmusun demsiyle.Tüm karizma 0
quote:
bmw 2010 al daha mayıs gibi çıktı.Siparşini vermiştik biz yeni geldi.Süper birşey.Ben almadım tabiki yalan yok(babam).Ayrıca ben minibüsleri seviyorum.Süper maceralarım var orda.Birini anlatayım karlı bir gündübizim minübüs bayırı çıkarken kaydı ve yan yan zor durduSora şoför dedi hadi baaalım(aynen böyle) erkekler sizi aşşa alalım.Tabi ben bunları duymuyorum neden çünkü kulagımda kulaklık varherkes indi bende şaşırdım kaldık kızlarla ben muhabbet ediyomsonra beni gören şoför ulan insene topmusun demsiyle.Tüm karizma 0
Bu bir hayal ürünüdür gerçek kurum ve kişilerle hiçbir alakası yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: DıYaMo
quote:
Bu bir hayal ürünüdür gerçek kurum ve kişilerle hiçbir alakası yoktur
for you
bni tanıdın dimi alpsten DiYaMo bn bu kadar zengin olduğunuzu bilmiodum sallarmsın bilmemem pek güvenilir olduğun söylenemez geçmişine bakılırsa
quote:
Orjinalden alıntı: DıYaMo
bni tanıdın dimi alpsten DiYaMo bn bu kadar zengin olduğunuzu bilmiodum sallarmsın bilmemem pek güvenilir olduğun söylenemez geçmişine bakılırsa
Hatırladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme