Şimdi Ara

***_-_OLİMPİA_-_***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER SİZCE OLİMPİA NIN EN GÜÇLÜ ADAM I VE EN GÜÇLÜ CLAN I HANGİSİDİR?

• en güçlü adamı _LeGeND_ en güçlü clanı ZeroTolerance
  • tartısmaya gerek varmı klan sıralaması var orada işte rememberme- adamada yorum yapamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DonCarleone_olimpiya

BEYLER SİZCE OLİMPİA NIN EN GÜÇLÜ ADAM I VE EN GÜÇLÜ CLAN I HANGİSİDİR?

Bne Söyleyim _Legen_ Den Öte :NighT: _Katil_Kurt_ Bunlar Süper Tanklar warrior Ortayı Dlip Geçiolar Legen Ne Miş
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

quote:

Bne Söyleyim _Legen_ Den Öte :NighT: _Katil_Kurt_ Bunlar Süper Tanklar warrior Ortayı Dlip Geçiolar Legen Ne Miş

ya tamam onlar da ii ama sen savaşlarda ve cz'de hiç bakmıyosun galiba keepera tek başına giriyo adam nerdeyse.

• quote:

Orjinalden alıntı: orCUN_5387

quote:

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

quote:

ya tamam onlar da ii ama sen savaşlarda ve cz'de hiç bakmıyosun galiba keepera tek başına giriyo adam nerdeyse.

Olabilir _Katil_Kurt_ Un Lwl 76 Mı Nedir 74 Dü En SOn 3 Ay Önce Olmuştur 76

• eral abi yani legend o kadar güçlü deil daha ne adamlar war onun sadece clanı war ondan
  • tank ın anlamını bilmeden ne konusonuz o adamlarin hıc biri tank deil tank her char dan tank olur önr:warrior.priest yada herhangi char kalkan alır eline kuleleri kendine çeker magelerde nova atar işte budur tanklık bilip bilmeden herşeye tank demeyin bu arada en sağlam char bence ceilia kız warrior sizin deyişinizle kız tank
  • OLympianın En SagLamı Karmarija
    En saGLam CLanı ZeroTolerance
  • Kesinlikle Bir efsane olan _LeGeND_
  • W7K2D 80 LVL OLMUŞ ADAM 53-80 SEEK AÇIYO ADAM ASASLARDAN BENCE 0ops ADAM SÜPER BİŞİ ÇIPLAK VS YAPIYO ÇOK SAĞLAM ADAM
  • QuakeMaster diye bi assas war o çok sağlam lwl ini tam bilmiyorum ama +72 weya 73 ama baya sağlam bi assas...!
  • quote:

ben whyhi1why doncarlo hatırlarsın sen bir çok kişi beni tanır olmipianın ilk gününde _legend_ _zulu_ ve ben başladık legend ve zulu şuan askerde bende askerdne oynuyorum fakat legende kesinlikle o kdr iyi deil o charı ortak oynuyorduk yani kimi duper kimi exp kasıor kimi upg. yapıor yani kime combo o yüzden hiç belli olmuor ve charım 67 den 57 e düşürüldü _zulu_ şuan 74 W7K2D 80 oldu ve kral oldu hala selamlaşırıs msn den oyundan:) herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olipimalımage -- 29 Aralık 2006; 17:49:18 >
  • W7K2D , legend ,oops bu 3ü arasında cekişir. hangisi daha iyi DUPECİYSE o en iyis...... (W7K2D 'nin dual +2 roc u var diye duydum,, hurafemi gercekmi bilemem)
  • En iyi clan Revember Me en iyi playerlar _Legent_ , Oops , AthenSlayer
  • Matrix_06 (Bu adam 6k canlı adama tek atmıştır şahsen biliyorum)

ZeroTolerance
  • ZUhaaaaa!

En saglam ı W7K2D
    sonra da Oops..
    en saglam clan da Frycsofthemyth(yanlıs yazmıs olabilirim)
  • BEYLER BU ADAMIDA UNUTMAYIN ROGUE : LaSTRoGu3 BU ADAMDA OLIMPIANIN ADREAM KRALI BENCE ADAM GÖRDFÜN NU ADREAMDA TEK DE ALIYOR SORDUM DA SENIN İTEMLER NASIL ROL +2 PP +2 CHTINLER SHARD +8 DIYOR BANA BÖYLE BIR ADAM ADREAM KRALI OLMAYA LAIK BENCE
  • Arkadaşlar lütfen böyle gereksiz sohbet amaçlı konular açmayınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.