Şimdi Ara

Olimpia'da 70 lvl Priest (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • k o n p t r a c k e r sayfasinda baya lvl 70 priest ler var ama hic görmedim o sahislari 1 kere todes bana 2000 verdi oda parazite yedim anasini satim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babali -- 2 Temmuz 2006; 13:26:46 >
  • Genele party takılıosan full heal ac. Ama tek takılıom diosan ac 2000 buffu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavicik

olimpiada 70 lvl charım var... 2000 buff mu acsam yoksa 1500 300 full healler olarak kalsam mı die düşünüyorum...

• kim bilir kaçtane :(
  • 4 tane var(mış)lvl lerin serverdai adam sayısına oranı ve hangi lvlden kac kişi var vs vs gorebildigimiz bi site var.database i eski ama.
    merak edenler "babali" adlı arkadas yazmıs o siteye bakabilir.tam url vermiyorum.bulamayan olursa pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 2 Temmuz 2006; 17:59:51 >
  • Todesangel var 2000 buff veren
  • humanlarda görmek nasip olmadı ama orclar
    todesangel leventcan ve flyingdragonz var
  • Görüşleriniz için teşekkürler 2000 buff 1920 heal birde %10 açmaya karar verdim. Clan partileri daha saglam olsun diye...

70 Skill extasy
    45 Skill heal
    5 Skill master
    2 Skill talisman ( 71 olursam 1 skill daha verip maliceyi açacagım...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavicik

Olimpia'da 2000 buff veren priest char kaç tane var ?

2000 buff ile pk yapan arkadaş varmı burda ?

ben yaptım valla cz de ama pk deil reaven kesioduk ben lvl 54 mage olduum için kutu topluyodum:D vallahada billahada banada todesangel mi öle bi buffcı verdi hatırlıyorummm:D

NOT: hepsi gerçek valla
  • Maribel de 70 skili atıp duruyor bugün tank oldu novatown yaptılar 3 mage expe gitti bizim party sayesinde

maribeli çektiler hemen ölecekti
  • En son bildiğim todos çok kötüydü sanırım heck yemişti eskiden iyiydi çünkü bu 1 ay önce 1450 atackla 2 skillde yatırıyodum
    parazit atıyodu ark tabi lvl i 65 falandı gene şimdi kendini düzdüyse bilmem ama benim bildiğim todos iyi oynayamaz(Pk sı iyi değil)
    Bi ext4zy bi Quick gibi değil 70 olduğuna şaşırmadım ilk 65 lerdendi çünkü
  • evet benim olympiada orc magem 54 lvlken 66 ydı bayağı oldu o zamanlar iki tane 66 vardı orclarda
  • benım bıldıgın olımpia da ork TODESANGEL ve MARIBEL var
  • Bence Buffer Ol Bide Bp Önünde Kimse Duramas
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.