Şimdi Ara

OLİMPİA SAVASLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu humanlar gercekden cok ezık savaslar 15 dk surmuyor teke tek de cok saglam adam var ama savaslar ve cz de humanlar hep ezıliyor bu konuda yorum beklıyorum

• Knight ın kanunu bu her server da yeni orc lar
  • Yakında düzelir. Bi ara o orclar adına vardı. Orclar bişey yapamadığı için o eski RememberMe clanı dağılıp human olmuşlardı NP kasabilemek için çünkü lideriyle konuşmuştuk. Humanlar güçlü olunca humanlardan orclara geçen oldu denge olsun die biraz zmn geçince humanlar daha güçlü olur bu sefer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Knight ın kanunu bu her server da yeni orc lar

Ben edanayı ve olimpiayı bırakırken humanlar daha güçlüydü. Şu an noldu bilemem. maneste humanlar ve orclar başa baş gidiyo inşallah ilerde de bu değişmez.
  • suan olimpia da muthıs ork ustunlugu var bugun savas 10 dk surdu cz de ork mageler kapıdan dısarı kımse cıkarmıyor bowl tamamen ork ların butunn boss lar ork larda ama ins humanlar guclenır cunku boyle gıderse serverın tadı cıkmayacak
  • Yaw merak etme, humanlar da güçlenir. Bunu kendilerine sindiremeyen orclar, human olurlar her yerde bu böyledir. Ben şahsen güçlü tarafta olmak istemem. Güçsüz taraftan da olmak istemem. Kıyasıya başa baş kapışma olursa server çok daha zevkli olur.
  • orc mageler ömrümüzü yedi town kapısında bütün 70 lvl ler orclarda bizde ki güçlü adamalrın çoguda orclara geçti 70 lik wariorları yüzünden mageleri öldürmekte kolay olmuyo inş düzelir durum
  • humanlara dıceq kelıme bulamıyorum savasa 62 lwl _N_o_w_A_ die bi mage gırıo yınede yenılıorlar!!!
  • _N_o_w_A_'yı bırak savaslarda athenslayer alabanda ve dıgerlerı hepsı un yapmıs adamlar savasıyolar ama savas alamıyorlar aldıklarıda da rememberme ve rememberpower 'dan cok az adam gırmıs oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: feroliiiii

her topiçte bakıyorum aynı smileyi kaulanıyosun post mu kasıyosun anlamıyorum

humanlar biras ezig kaçıyo galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.