kardesler ben rangerım 01 de takılırız 13,00 cıvarı 8 kısılık party yapalım 2ranger 1mage 1buff(960ve+) 1 heal(1920) 3 tanede warrıor(saglam olsun) hergun belırlı yerde ex kasmak ısteyen msj atsın pls
kımse o da party kurmak ıstemıomu ayıp ya walla bı opas yapsak alsak 10,000ex ne olur olur msunuz ya party yapalım bastan baslıyalım war mı party ısteyen acaba
clan yapalim dieni duydumda party yapalim dieni ilk defa goruorm
quote:
Orjinalden alıntı: sagopa_aydede
clan yapalim dieni duydumda party yapalim dieni ilk defa goruorm
gusel espırı bravo su anda yerlerdeım
BNİ BELKİ TANIOSUNDR BN İİLERİN DOSTU KÖTÜLERİN DÜŞMANI MANYAK MAGE (PM)mertcanavar2yim.BNİ BULMAK İÇİN YA APOSA YADA HARPİE BAKIN EER HİÇ BİRİNDE YOKSAM ESLANTTAIMDR DEMEKTR.ANCAK SAAT GECE 3TE HELL ABSSTEİM(RAHAT ABSS CIKIODA)
EWT OLİMPİA HALKI BU ARADA KEKURİ BELT 120MDR GELİN KOŞUNNNNN
bırader kafa guzel galıba ya bende dh clan fln dıyenı duydumda party komık ama ıse yarayabılır :DD::D
quote:
Orjinalden alıntı: mertcanavar
BNİ BELKİ TANIOSUNDR BN İİLERİN DOSTU KÖTÜLERİN DÜŞMANI MANYAK MAGE (PM)mertcanavar2yim.BNİ BULMAK İÇİN YA APOSA YADA HARPİE BAKIN EER HİÇ BİRİNDE YOKSAM ESLANTTAIMDR DEMEKTR.ANCAK SAAT GECE 3TE HELL ABSSTEİM(RAHAT ABSS CIKIODA)
EWT OLİMPİA HALKI BU ARADA KEKURİ BELT 120MDR GELİN KOŞUNNNNN
abi ztn normal lvl 55+ lar hep oralarda dolasio garip diil yani
ne war hergun bır yerde party kursak ex kassak ne olur ya kotu fıkır ım acaba
bende 61 kasar hood var 03 takılıyorum themoth2 pm atarsan sana yarımcı olurum
Ben buffer olurum ama lwl 49 %60 ama yaparım 50 önceden oto heal buff var dı bide ac otoydu
tühh buffer benden önce davrandı bende bramusu bıraktım artık olimpia
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme