Şimdi Ara

Olimpiada alınık papermage itemleri(istanbul-ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olimpiada bana aşağıda sıralayacağım paper mage itemlerini sağlayabilecek arkadaşlara iyi tekliflerim olacak. İstediğim itemler çok pahalı veya zor bulunan cinsten değil önemli olan hepsini yada büyük bir kısmını verebilmeniz.

+9wood yada +9wizard staff
    +8 hp basılı cotton set (5 parça)
    +10 hp takılar (5 parça)
    *hp, defans, rezistans, flame damage veren çeşitli uniqe takılar...
    gb veya nakit oyun parası

Bu itemlerin büyük bir kısmını bana sağlayabilecek arkadaşlar için mail adresim:
    tanermermer@hotmail.com

Hem ankaradan hem de istanbuldan yardımcı olabilecek arkadaşların maillerini bekliyorum.

• Özellikle magesini paperdan pet magiciana çevirmek isteyen yada charını itemsiz satıp itemlerini de ayrıca değerlendirmek isteyen arkadaşlara sesleniyorum...
  • elimde +9 wood +8 paper set . blue dragon neckle(100hp(+10 hp takıya bedel) 10magic power 50 lr ) . agathe ring var..akşam saat 20.00 - 21.00 arası evden online olucam...msn adresim mscnoname@hotmail.com
    ayrıca RON's STAFF +7 de satıyorum manyak staff dır. mage charımı bi süre beklemeye alıp warriro uma yönleneceğim için satıyorum.. ilgilenirsen fiyatta bişiler yaparım...
  • Up

Hala item arıyorum... Eminim yardım edebilecek birileri vardır...
  • soulmasters dostum sana attığım maile hala cevap gelmediği için yeni teklifleri değerlendireceğimi söylemeliyim... Yinede ilgilenip cevap yazdığın için sağol tabe..
  • Selling 61 Lv Warrior and Priest on Manes - 61 Lv Mage on Olympia (27 gün bronze pre) !!!
  • !up!
    item arıyorum ya biliyorum bunlar basit itemler ama hepsini biarada alıp uğraşmaktan kurtulmak istiyorum içinizde hepsini bikerede satıp kurtulmak isteyen kimse yok mu acaba?
  • up !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.