olimpiada bana aşağıda sıralayacağım paper mage itemlerini sağlayabilecek arkadaşlara iyi tekliflerim olacak. İstediğim itemler çok pahalı veya zor bulunan cinsten değil önemli olan hepsini yada büyük bir kısmını verebilmeniz.
+9wood yada +9wizard staff +8 hp basılı cotton set (5 parça) +10 hp takılar (5 parça) *hp, defans, rezistans, flame damage veren çeşitli uniqe takılar... gb veya nakit oyun parası
Hem ankaradan hem de istanbuldan yardımcı olabilecek arkadaşların maillerini bekliyorum.
Özellikle magesini paperdan pet magiciana çevirmek isteyen yada charını itemsiz satıp itemlerini de ayrıca değerlendirmek isteyen arkadaşlara sesleniyorum...
elimde +9 wood +8 paper set . blue dragon neckle(100hp(+10 hp takıya bedel) 10magic power 50 lr ) . agathe ring var..akşam saat 20.00 - 21.00 arası evden online olucam...msn adresim mscnoname@hotmail.com ayrıca RON's STAFF +7 de satıyorum manyak staff dır. mage charımı bi süre beklemeye alıp warriro uma yönleneceğim için satıyorum.. ilgilenirsen fiyatta bişiler yaparım...
Up
Hala item arıyorum... Eminim yardım edebilecek birileri vardır...
soulmasters dostum sana attığım maile hala cevap gelmediği için yeni teklifleri değerlendireceğimi söylemeliyim... Yinede ilgilenip cevap yazdığın için sağol tabe..
Selling 61 Lv Warrior and Priest on Manes - 61 Lv Mage on Olympia (27 gün bronze pre) !!!
!up! item arıyorum ya biliyorum bunlar basit itemler ama hepsini biarada alıp uğraşmaktan kurtulmak istiyorum içinizde hepsini bikerede satıp kurtulmak isteyen kimse yok mu acaba?
up !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme