Söyle hangi itemlarla tank yaptın Ares'te 70 lvl Informer Chitin Shield +6 shell +8 set 3 healer la tank yaparken canını 300-500 lerden kurtarıyor 10 k canla sen olimpiadan bahsedeiyosun kanıtla bu dedğini o zaman sana inanırım sende bilmedğin konularda konuşmazsan sevinirim
ARESTE BUNU YAPAN YOK... CZ DE GÖRMÜYORUM YANE
Orjinalden alıntı: Bowlz
Söyle hangi itemlarla tank yaptın Ares'te 70 lvl Informer Chitin Shield +6 shell +8 set 3 healer la tank yaparken canını 300-500 lerden kurtarıyor 10 k canla sen olimpiadan bahsedeiyosun kanıtla bu dedğini o zaman sana inanırım sende bilmedğin konularda konuşmazsan sevinirim
Kusra bakma ama cok ucmussun sen tank olman için bu itemlere ve lvl 70 olmana gerek yok. Restat yaptım full hp oldum uzerım full fr veren takılardı ve fr200 talia ile bu iş cok kolay bi şekılde yapılıyor
Ayrıca bu konu uzatılacak bi konu deil bu bug ı oyunun yapımcılarından biri kullandı SS ler baska bi forumda yayınlandı.
Forum lara pek yazı yazmam yanlıs yazdım galiba
yazıyı tekrar verıyorum
Kusra bakma ama cok ucmussun sen tank olman için bu itemlere ve lvl 70 olmana gerek yok. Restat yaptım full hp oldum uzerım full fr veren takılardı ve fr200 talia ile bu iş cok kolay bi şekılde yapılıyor
Ayrıca bu konu uzatılacak bi konu deil bu bug ı oyunun yapımcılarından biri kullandı SS ler baska bi forumda yayınlandı.
Ya konunun başini atlaya atlaya okuyorsunuz yada ben anlatamiyorum. Sens bug, hile vs. kullanip ilk 5e gireceğime, ilk 20de kalir ama adam gibi oynarim dedi. Ayrica özel mesajlaşmamizda bana bildir gerekeni yapilir imasinda bulundu. Ortaya delil konuluyor ve sadece gülüyorum diye cevap geliyor. Demekki ilk 5deki clanmiş şuymuş buymuş laf atarken iki kere düşünmek lazimmiş. Bu konusmanin ardindan 2 gece ayni char tower yatti ve daha önce gelen mageler yine geldi.
Kosp partiye giremeyen adamin shouttan "GM 2347.230 koordinatinda kosp parti var" demesinden farksiz bu yapilan. Tüm mesajlarimada bakin humanlar kullanmadi demedim dememde.
Ben 70 lvl adam şöyle böyle demiyorum sadece özelliklerini yazıyorum ayrıca benim aknıtımda var Informer Polifonik_Osuruk,Gs_Bozi,Emre_Ua,Lord_Mozart ve birçok kaliteli adamın informerın tank yaptığı novatown videoları var kolaylıkla nette bulabilirsin peki senin kanıtın ne?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme