Şimdi Ara

Olimpiyatta yeni desibel rekoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Staddaki 450 taraftardan öyle ses geliyordu ki, maçı seyretttiğim odanın içi çınlıyordu. İnanın tam dolu Saracoğlu maçlarında bile böyle ses gelmiyordu. Helal sana büyük Beşiktaş taraftarı helal sana desibel rekortmeni Musa Çözen

• çekirdek istermisin ?
  • ses gelmiyo
  • özkaynak soda.....
  • 450 BJK taraftarı bir fb tribününe bedeldir destek açısından sen içini ferah tut koç...
  • Dün Lig tv Sitesinden Golleri İzlerken Gözlerime inanamadım
    Bjk Seyircisi Stadda yok!
    Ramazan İftar Saati Yağmurlu hava bir çok etken olabilir ama 450 tane seyircinin olması hiç bir bahaneye sığmıyor çıkcası
    bizde yaptık kasımda maça bu sahada ama bu kadar az olmamıştı.

Yakışmamış bjk ye
  • Traşşş
  • ts normal bi hazırlık maçında, fındık toplama zamanında ve kandil gününde o stadı 40 bin kişiyle doldurmuştu.
    bjk nin maçı daha fazla taraftarla oynaması gerekiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_kfy

Staddaki 450 taraftardan öyle ses geliyordu ki, maçı seyretttiğim odanın içi çınlıyordu. İnanın tam dolu Saracoğlu maçlarında bile böyle ses gelmiyordu. Helal sana büyük Beşiktaş taraftarı helal sana desibel rekortmeni Musa Çözen

güzeller içinden bir seni sevdim gönlümü sana ben sana verdim hadi hep beraber

ÇEKEMEYENLER ANTEN TAKSIN
  • semt takımı iddialarını bir kez daha doğruladılar.
  • geçen sene ibb ile oynadığımız maç açılsın, ders olarak okutulsun diyelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gri

geçen sene ibb ile oynadığımız maç açılsın, ders olarak okutulsun diyelim...

nolmuş o maçta söylersen sevinirim
  • Süper yönetiliyo federasyon akıl dışı allan bilmemne ettirdim yerine koymuşlar maçı kimse gitmez normal olarak tabi bu da zaten bi komplo işte helal olsun diyelim çalındı yine puanımız ama acelemiz yok yavaş yavaş geliyoruz
  • Stadda 8-10 bin taraftar göremediğime şaşırdım
    Bu maça ilgi göstermedi taraftar :< ( konum, ramazan, hava koşulları dahi olsa! )
    Beşiktaş tribünü, kırgın demiyeyim ama, geçen sezonki başlangıç havasında değil..

İstanbul'da yaşayan kaç Trabzonsporlu & Karadenizli var herhangi bir fikriniz yok sanırım
    Beşiktaşlıdan çok değildir sayıları evet, takımlarını canlı seyretme imkanı bulamıyorlar, aileleri işleri güçleri burda olan Trabzonsporlular, o stadın 55 bin kişi olmadığına şaşırmıştım o maçta. (bir Trabzonlu olarak:)
  • konuyu açan arkadaş'ın sesi kısılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

450 BJK taraftarı bir fb tribününe bedeldir destek açısından sen içini ferah tut koç...

• HALA SILINICEK DİMİ BU KONU YAZIKLAR OLSUN ADMINLERE SİZ HALA KİEW MACINDA KALMISINIZ BELLİ SOYLEW Bİ KONU FENERİN SAYFASINA ACILSA KALIRMIYDI ACABA BU KADAR CEKIRDEK MUHABBETİNE KAPATIYODUNUZ BU NE REZİLLİKTİR YA
  • Amaaan... Neden bu kadar umursuyorsun fm? Salla gitsin. Adam aca aca böyle sacma bir konu acmis. Kaale alinmayacak derecede mantiksiz. Desibel rekorunun maca ilgi göstermeyen taraftarimizla ne alakasi var? Benim gibi gülüp gececeksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.