olimposa evli ve cocuklu gidilmez. hadi evli neyse de cocuklu hiç gidilmez. ayrıca olimposa gidipte havuzda yüzülmez. onuda anlamış değilim. ayrıca havuzda yüzecekseniz olimpos kesinlikle cok yanlış tercih. konforsuz konaklama demek olimpos. cıralı tarafı olabilir. orası daha aile mekanlarından olusuyor. daha öncede gittim yine gitsem bayram da kalırım. baska yerde aramam.
quote:
Orijinalden alıntı: Denizse1
Merhabalar . Ağustosta ailecek gittiğimiz bir mekanı tavsiye etmek isterim . OLİMPOS ELVİM BUNGALOWS . Olimposun sadece gençlere yönelik olmadığını 2 çocuğum ve eşimle Selvim bungalows a giderek çok çok iyi anladım. Mekan sahipleri olsun elemanlar olsun , insan kendini kendi evinde gibi hissediyor emin olun. Ayrıca evcil hayvan da kabul eden bir pansiyon ve zaten çocuklarıma da hayvan sevgisi aşılama anlamında çok iyi geldi . Ördekler , tavuklar , ha bi de küçük bi köpekleri var adını şimdi unuttum o kadar tatlılar ki . Hatta çocuklar anlamında havuzu olan bir otel tercih etmiştik ve biliyorsunuz ki Olimposta fazla havuzlu yer yok . Bu arada Selvim bungalov müstakil olduğu için benim tercihim orası oldu . Tavsiye ederim. :)
Hee yani 23 ekimde üye oldun sadece bu mesajı yazmak için tek bu mesajı yazdın sonrada 3 gündür uğramıyorsun tek mesajında bu???...Bizde yedik..Çık adam gibi otelin yetkilisiyim-sahibiyim özelliklerimiz şunlar şunlar de sizleri aramızda görmek isteriz de vs vs vs..Bu forumdaki eski üyeler yemez böyle ucuz numaraları.
...Böyle yapıncada güvenilmez yalancı ve antipatik duruma düşüyorsunuz insanın geleceği varsa bile gelmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme