Şimdi Ara

Olivetti 300 s-f modeli webcam driver kurulum sorunu ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki olivetti 300 s-f model web kamerasını bir türlü kuramayınca webde araştırdım ve çok sorunlu bir ürün olduğunu anladım. Başkasının da benim kadar uğraşmaması için XP Kurulumunu yazıyorum:

Önceliklehttp://rapid-share.com/files/22310633/300s.rar ( - işaretini kaldırın) adresinden kameranın sürücüsünü indirin, çünkü resmi hiç bir yerde sürücüsü yok! Daha sonra kamerayı bağlayın ve sürücüyü belirli konumdan yükle diyip sürücü ana klasörünün içindeki inf klasörünü seçip yükle diyin. Sertifika sorarsa tamam diyip geçin. Bir süre sonra 'SPCA561.SYS' dosyası bulunamadı diyecek ve dosyayı bulmanızı isteyecektir, dosya için C:\WINDOWS\system32\drivers dizinine gidin ve dosyayı bularak seçin, bu da bitince bu sefer de size 'dshow508.ax' dosyasını soracaktır ki bu dosya da ana kurulum klasörünün içindedir. Kurulum bitecektir, geçmiş olsun.
    Eğer dosya paylaşımdan düşerse bana pm atarsanız size tekrar ulaşmasını sağlamaya çalışırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icg -- 11 Haziran 2009; 0:45:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.