Şimdi Ara

Olm bu lustral neymiş beaa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
19.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

OKB bir hastalık değil, her 2 insandan birisinin ufak alışkanlıkları vardır, göz kırpmakta bir alışkanlık mesela ama kimse buna takıntı demez, tek fark; Psikiatristler para kazanmak uğruna alışkanlıklara takıntı deyip bir hastalıkmış gibi pazarlıyorlar, sonra bazılarıda "Takıntı hastalığım var." deyince kendini cool hissettiğinden bunu kabulleniyor, tabi psiklojik bir hastalığın ilk adımı onu kabullenmektir, haliyle gidip ilacı alıyorsun, tabi bu hastalığı kabul eden insanlar gerçek bir hastalık ne demek bilmediklerinden ilk defa bir ilaç tecrübesi yaşayınca böyle şaşırıyorlar.

Özet: OKB hastalık değildir, insanın hayatını milyarda bir bile etkilemez, kendine hasta deyince cool olmuyorsun, Lustral sadece basti bir anti-deprasan'dır, hani şu Türkiyenin %60 küsür'ünün kullandığı türden.

@PearBear
    Lustral placebo değildir, gerçekten seratonin seviyesini yükseltip farklı hissettirir, yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi geciktirir de, gerçi bu gibi popüler kültür kölesi birine lustral diye şeker versen kafa yapar orası ayrı.

he canım he
    hastalık değilmiş okb

he

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Bence Doktor sana Lustral falan değİl bİldİğİn extacy vermİş

• ishal bi hastalık değildir, bunu doktorlar hastalıkmış gibi para kazanmak için pazarlıyorlar
    siz hiç sıçmaktan ölen birini gördünüz mü?

ishal bi hastalık değildir
  • yazın psikiyatra gitmeyi düşünüyorum ben de.sorun belli kızlarla konuşamama,rezil olma korkusu gibi şeyler..böyle bişey verse çok hoş olur doğrusu
  • Olm yapmayın lan
  • okb hastalık değil diyenler mi dersin; lustral plasebo diyenler mi dersin. forumda herkes doktor maşallah
    okb hastalıktır. üzerinde konuşmaya bile gerek yok. düşük seviyelerde farkedilmeyebilir. orta derecelerde farkedilir ancak hayatı çok etkilemez. ancak yüksek seviyelerde okb hayatı zindan edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 29 Kasım 2013; 3:20:05 >
  • doktorlar test vs. hiç bir şey yapmadan ilac veriyor bu yüzden ikinci gün çöpe attım yani ben bu ilacı istiyorum desen hop çıkarıp yazıyor adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Lustral en iyi geciktiricidir

Aynen öyle hele birde yeni atmışsan hayatta boşalamazsın.

+ Ben 1.5 sene kullandım o ilacı öyle bir etki yapmadı bende, yok enerjiymiş falan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alter Mann

quote:

OKB bir hastalık değil, her 2 insandan birisinin ufak alışkanlıkları vardır, göz kırpmakta bir alışkanlık mesela ama kimse buna takıntı demez, tek fark; Psikiatristler para kazanmak uğruna alışkanlıklara takıntı deyip bir hastalıkmış gibi pazarlıyorlar, sonra bazılarıda "Takıntı hastalığım var." deyince kendini cool hissettiğinden bunu kabulleniyor, tabi psiklojik bir hastalığın ilk adımı onu kabullenmektir, haliyle gidip ilacı alıyorsun, tabi bu hastalığı kabul eden insanlar gerçek bir hastalık ne demek bilmediklerinden ilk defa bir ilaç tecrübesi yaşayınca böyle şaşırıyorlar.

Özet: OKB hastalık değildir, insanın hayatını milyarda bir bile etkilemez, kendine hasta deyince cool olmuyorsun, Lustral sadece basti bir anti-deprasan'dır, hani şu Türkiyenin %60 küsür'ünün kullandığı türden.

@PearBear
    Lustral placebo değildir, gerçekten seratonin seviyesini yükseltip farklı hissettirir, yukarda bir arkadaşın bahsettiği gibi geciktirir de, gerçi bu gibi popüler kültür kölesi birine lustral diye şeker versen kafa yapar orası ayrı.

Şu pskiyatri kadar acıdığım bir tıp alanı yok kimse takmıyor nedense eline kıymık batınca hastaneye koşanlar psikolojik sorunlarla boğuşurken ne gereği var diyor bir hastalığın fiziksel olarak zarar mı vermesi gerekiyor hastalık sayılması için

haklısın da bu psikiyatriden ziyade gerçekleri kabullenemeyenlerin sorunu bana kalırsa..

• Kafana göre bırakamazsınki devam etmen gerekiyo doktorla yeniden görüşene kadar. En ufak bir yan etkisini hissettin diye bırakırsan nasıl anlayacaksın uzun vadede iyi geliyomu gelmiyomu diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

doktorlar test vs. hiç bir şey yapmadan ilac veriyor bu yüzden ikinci gün çöpe attım yani ben bu ilacı istiyorum desen hop çıkarıp yazıyor adam

Aslında senin isteğine göre ilaç yazmaz genelde psikiyatrlar. Kendi istedikleri ilacı yazarlar. Test yapmayacaklar zaten ne testi yapmalarını bekliyorsun kişilik testi mi? Sen sorunlarını söyleyeceksin o da sana uygun ilacı yazacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

sakin pesine alkol alma geberirsin

Neden acaba? ben sürekli alkolle alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -N4N0

quote:

Niye alkolle alıyorsun lan manyak mısın? Komaya girersin diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -N4N0

quote:

bu tip ilaçlar için genelde hep uyarilir doktorlar tarafından konuya hakim değilim zararli diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 29 Kasım 2013; 3:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

doktorlar test vs. hiç bir şey yapmadan ilac veriyor bu yüzden ikinci gün çöpe attım yani ben bu ilacı istiyorum desen hop çıkarıp yazıyor adam

Aslında senin isteğine göre ilaç yazmaz genelde psikiyatrlar. Kendi istedikleri ilacı yazarlar. Test yapmayacaklar zaten ne testi yapmalarını bekliyorsun kişilik testi mi? Sen sorunlarını söyleyeceksin o da sana uygun ilacı yazacak.

Hocam zaten öyle test yapmasını bekleyemeyiz de pek takmıyor karşısındakini genelde bizim doktorlarımız malum yani elbette soru sorarak kendisine göre çözümleyerek ilaç yazacak fakat o zaman benim gittiğim doktorda sıkıntı vardı

Çiki hocam kusura bakma yanlışlıkla senin ismini tıkladım. Nick bomba ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 29 Kasım 2013; 4:22:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Hocam zaten öyle test yapmasını bekleyemeyiz de pek takmıyor karşısındakini genelde bizim doktorlarımız malum yani elbette soru sorarak kendisine göre çözümleyerek ilaç yazacak fakat o zaman benim gittiğim doktorda sıkıntı vardı

Psikiyatrlar öyle fazla irdelemez zaten 5 dakika seni dinler ilacını yazar gönderir.

• Beyler ilacı yarım doza düşürdüm.Çünkü kendi kimliğimi kaybettirdi.Ha bu arada kaş yolmasını düzeltti ancak sakllarımı hala yoluyorum.İlacı bırakmaya çalıştığım gün sevgilimden ayrıldım.İntiharı falan düşündüm ilk defa.Ertesi gün içtim.Şuan üzgünüm ama fiziksel olarak mutluyum.Yarım doza düşürdüm.1 hafta içindede kesicem almayı.Çünkü sürekli penisimde akıntı yapıyor.Derslere odaklanamıyorum.Çok kötü terliyorum ve ter kokuyorum.Kendimi mal gibi hissediyorum.Kimseyi umursamıyorum.Kim ne derse desin ilacı içtiğim anda mutluluk seviyem bariz artıyor.Ancak şuan bırakırsam ağır depresyona girerim çünkü 2 senelik sevgilimden ayrıldım.İnşallah hayırlısı olur
  • etkisini yaklaşık bir aylık kullanım süresi sonunda gösterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıldır lustral kullanıyorum böyle bi kafa görmedim a..kk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

quote:

@PearBear

OKB bir hastalıktır. Ben OKB'yim diyenlerin çoğu cool gözükmek içindir kardeşim. Mesela bir insan (bu ben oluyorum) ilkokul 2. sınıfta yürürken sağ ve sol adımlarının sayısını sürekli aynı yapmaya çalışıyorsa bu OKB'dir. Yıllarca devam etti. Kurtuldum çok şükür.

Sağ ve sol adımlarının sayısı her zaman aynıdır zaten dostum, bunu yapan da sen, kurtulanda sen, kendi kendini hasta edip, kendi kendini kurtarmışsın, congratulations.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.