Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ölmeden Önce Tadılması Gereken Bal Satın Al 4 Mart 2019 22:53 1 1 Ölmeden Önce Tadılması Gereken Bal Sadece baldan anlayan,ağız tadına güvenen,titiz,seçici,sağlığına önem veren kişilere yönelik bir ilandır.Zengin floraya ve müthiş doğaya sahip bölgemizin doğal balı..Yüksek prolin seviyesiyle herhangi bir balla kıyaslanamayacağını kanıtlıyor..Balımızı yemeden ben bal yedim,demeyin..Sağlıklı günler diliyorum.. Fiyat : 100 TL Miktar : 10 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Mart 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul,Gaziosmanpaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arı sütü Bal Polen Propolis Karışımı
scorpion20 kullanıcısına yanıt 950 gr.lık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector1453 -- 11 Mart 2019; 13:49:46 > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Arı sütü Bal Polen Propolis Karışımı