Şimdi Ara

Olmpia camiası baksın ............?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A bildiğiniz gibi yeni fire dareknin gelmesiyle her yer amele doldu ve +1 selh satıyolar +3 ten sonra selh yapan çok az kişi var +7 yapanlarsa 999 gibi uçuk rakanlardan kooyuyor genelde ben +7 selhi genelde çok kolay basıyorum aksilik olmadığı sürece vede buraya bu topici açmamım sebebi +7 selh basamıyan ama parası olan arkadaslar 999 milyondan almaktansa bana buu sitede ö.m atsınlar yada perolisesis adlı cara genelde geceleri giriyorum pm atsınlar istediği selhi +7 sölesinler onlara özel yapayım 750 ila 900 milyon arasıdna değişen seller yapıyorum ilgillilere duyrulur

• shell fabrikan mı var?
  • NE SHELL FABRIKASI DUPE FABRIKASI VARDIR LAFA BAK ADAM SANKI HER GUN DM DONUYOR GUN BATISI DA MAGIC ANVILDE SABAHLIOR SABAHA +7 SHELL LER BASIOR KIYAK IS WALLAH DUPE SAOLSUN DE MI ??????

• quote:

Orjinalden alıntı: İsİmsİzlorD

NE SHELL FABRIKASI DUPE FABRIKASI VARDIR LAFA BAK ADAM SANKI HER GUN DM DONUYOR GUN BATISI DA MAGIC ANVILDE SABAHLIOR SABAHA +7 SHELL LER BASIOR KIYAK IS WALLAH DUPE SAOLSUN DE MI ??????

aynaen oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastLordd -- 17 Ağustos 2006; 4:05:46 >

• la ne ezik adamısınız yav ezikkin eline vermisşler selhlleri +2 de yakıyor 10 tane selh +1 aldım +7 bastım hiç biri ynamadı basabilceğime inanıoyorum siz basamıyorsanız sanısınız yok yada kabiliyet isi canım eizk ler ya düpeymiş düpemi kaldı düpe itemmi kaldı cahil herifler
  • bende arkadasa katiliyom gorevlerdn cikan shelleri bazi eziqler aliyo hava atiyo su burning skeleton lar varya ondan cikan +3 ironx i almis adam arenada millete +7 dio dedim senle tek kapisalim adam in lvl 60+ master da acik usutnde shell var cunku arenada gidioz bu bana uzaktan yolluyo oklari bakiyom 100 200 en fazla 250 vuruyo uzktn girdim bunun dibine oturdum yanina bana 5 li cakiyo besliyle en fazla 860 vuruyo

simdi size soruyom bi +7 ironx li biri yakindan besli okla bana nasil 860 vurur bole bi olay olablir mi

adamdaki shellerin de gorevden cikan +1 olanlar oldugu cok belli adama spike & thurust koydum adam yatti

konula pek alakasi yok ama adami kizdiriyolar adami yatirdm hala +7 dio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.