fiyatlar güncelleniyor ama vag vag captain ortalarda yok. zam kokusu alsa hemen gelirdi ben dedim polo çeyrek altın yazardı .Ya da çocuğun günahını alıyoruz belki yazılıları falan vardır |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2024 Kamiq Elite 1.0 TSI 1.215.000 TL
PREMİUM 1.400.000 TL
2024 FABİA PREMİUM 1.215.000 TL
2024 sCALA 1.0 PREMİUM CAM TAVAN 1.485.000 TL
-
2054 polo 2milyon captainnnn
-
Atece takasa verip Tiguan alacağımız bayii var mı Kaptan?
-
Audi Mayısta zam yaptı. VW mayıs liste açıkladı ama fiyatlar aynı bir önceki listeye göre. Cupra Nisan ortasında yapmıştı, mayısta henüz yapmadı.
-
Hangi bayi acaba ?
Kamiq makyajsız kasa mı bir hocam?
-
Keleşler 2024 model
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldığınız arabanın yarısı vergi ona göre düşünün ne kadar pahalı araba o kadar çok vergi demek. Mantığınızı her zaman kullanın kaportaya kanmayın..
-
captain trol'ünün sayfaya istemediği bir şey yazılınca hemen forumdan uzaklaştırma verilmiş. admin ne oldu captain'ın sayfası diye polo övmek zorunlu mu
-
çinliler yine 1 milyon'a araba getirmiş , şimdi vag vag captain düşünsün. not:bende avrupadan gelen araç kullanıyorum ama marka trolü değilim
-
Kamiq Elite fiyatında yazım hatası olabilir mi? Keleşleri arayıp baya zorladım peşin 1295 ten aşağı inmediler. Doğuş otonun kendisi 1320 dedi.
-
Bunlar cetelesmis buraları ele geçirmiş doğru yazanı uzaklastiriyorlar benim açtığım tüm konuları motorlu araçlar konu dışı isimli bölüme taşımışlar girin bakın ilk 2 sayfa hep benim konularım orda. Adamlar benden rahatsız :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda düşünce hürriyeti var.
Düşüncesinden dolayı kimse uzaklaştırılmadı.
Hakaretamiz sözler bu foruma yakışmıyor.
Keleşler Oğuzhan ile görüşün.
Aradım öyle bir fiyat yok dedi satış temsilcisi
Kaptan yeni Tiguan fiyatı yok mu dip? Life veya Elegance paket.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X