< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (32. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam güvenilirler , araç değerini satışta tam gösteriyorlar eğer şirkete kayıtlı ise fatura kesilecekse yüksekten satmak sıkıntı olabiliyor.
-
Sıfır fiyatlar artık daha uygun internetteki fiyat listesine bakıp 2.eli kıyaslayıp araba almayın dememe rağmen bir yakınım gitmiş 2023 model poloyu 1 milyon vermiş. Şu an üzerine herhalde 50 daha verse 2024 sıfırını alırdı galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadara aldılar hocam
Polo Life DSG dip kaça aldınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 30 Mayıs 2024; 17:13:10 >
1.075.000 TL ye alındı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 milyon 75 e aldık biz dsg life paketini. İkinci el piyasası inanılmaz şişik millet kafasına göre fiyat koyuyor. 3 yaşında poloya 1.200 yazan mı dersin, ağır hasarlı aracı 1.100 den itelemeye çalışan mı dersin şaka gibi...
Ayrıca buradaki vag nefretini anlayamadım. 5 senedir foruma girmiyordum aracı almadan önce bir bakayım millet neler yazmış kronik sıkıntısı var mı dedim çöplüğe dönmüş forum bilgi almak neredeyse imkansız. sıfır araç başlığında tamamen cherry mi togg mu, burada kampanyadan çok polo çöp, vw berbat muhabbeti dönmüş tamamen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 30 Mayıs 2024; 21:18:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf 8.5 ne zaman gelecek acaba ? Kesin tarih belli mi ? O gelmeden 8lerde indirim olma ihtimali var mı ?
Ayrıca Cupra Leon Premium için yeni kasa gelmeden bi indirim olma ihtimali var mıdır?
hocam aslında öyle değil bu sayfayı açan troll captain her yere polo yazınca forum bu hale geldi .Adam x marka araç için fiyat yazmış ,düşüncesini yazmış captain geliyor polo vag vag başka bir şey yazmıyor.Chery almışlar teneke çöp vs yazıyor.Herkes elinde olan markayı savunmaya geçmiş ,forum çöplüğe dönüyor. Markadan bağımsız olarak her araçta sorun olabilir , insanlar istediği markayı fiyat-kalite gibi gibi sebeplerden alabilir .Bugatti mi polo mu deseler captain polo'der .
-
Golf 8.5 temmuz civarı diyorlar
Leon için indirimleri takip ediyoruz sıfır faizli kredi var
-
anladım hocam. yine de bu tür durumlarda en mantıklısı troll diyip geçmek. girmeyeli moderasyon kalitesi baya düşmüş sanırım...
Geçen sene 2. elleri aynı paraya sattılar. Hatta 1,2 milyona falan sattılar.
Altın bazında %50 erimiş Polo, alanlar zarar etmiş.
Style paket yok diyorlar, Style paket alırım ben alsam, IQ LIGHT LED far stop gelecek, içi daha güzel, R16 jant var vs. Style paket cillop gibi.
hocam sıfırını 1075 e aldınız diye anladım. Acaba hangi bayi ve taigo için dip fiyat hatırlıyor musunuz ? Teşekkürler
-
Avek mutlaka arayın
-
O trol yuzunden bilgi , tecrube paylasimi azaliyor. Anlamsiz isler yapiyor. Garip
Bu konuyu amacına göre kullanmayan,
Konu dışı yani vag dışı araç güzellemesi yapan,
Sürekli birilerini hedef alan veya gösteren,
Yaşını almış ama beyin gelişimi tamamlanmamış zihniyette olan kişiler
baksın dalgasına….
Konu VAG
Gerisi hikaye.
Arkadaşlar merhaba,
1.0 tsi DSG life polo arıyorum
Geçen ayın araçlarından 1070 e verdiklerinden
Hangi bayide bulabilirim?
Yarın alacağım
Özelden yazarsanız çok memnun olurum
Yardımınızı rica ederim
Teşekkürler
Polo life carplayli cam tavanlı fiyatı alan oldu mu kimi arasam cam tavanlı yok diyor
Makyajlı golf’ün ne zaman geleceği ile ilgili herhangi bir bilgi var mı? Mevzuatın zorunlu tuttuğu asistan paketler de olacağı için mantıklı bir araç olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X