Şimdi Ara

SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
978
Cevap
97
Favori
83.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaptan araç kırmızı renk opsiyonlu R line golf fiyat 2 milyon.

Makyajlı Cupra Formentor için 2.050 demiş Ankara bayi.İkisi arasından hangisi ikinci elde daha çok prim yapar ;) Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Polo otomatik. Manueller artık ikinci elde tutulmuyor, ikinci elde manuelini almak yerine 100-150 bin daha para bulup otomatiğini alırlar Golfün. Ama Polo Otomatik çeyrek altın gibi, geçiş aracı alacak kişilerin ilk baktığı araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 11 Ağustos 2024; 16:18:58 >
  • Martinez856 kullanıcısına yanıt
    Tüm bayileri ara İstanbul Avek daha ucuz verirse Golf

• Manuel golf al devam et. Polo nedir. Manueller de pek ala satılıyor. Süreci yaşayan olarak söylüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dghans45 D kullanıcısına yanıt
    Hocam araç 1250 yani insan 1 milyon üstüne çıkınca da otomatik ister zor satılır diye düşünüyorum ama ben biniciyim 5-6 sene rahat binerim sonrası için sıkıntı olur diye düşünüyorum

• Hiç öyle düşünme hocam, vw'nin değişik bi kitlesi var. 2015 manuel jettalar 900 950 den gidiyor. Ben 2023 17bindeki 1.0 ı 1070 e 2 haftada 55 favoriyle rahat rahat istediğim fiyattan verdim. Al sen manueli kaçırma.

2023 manuel golf de park sensörü dahi yok, diğer eksiklerini saymıyorum bile

O araca 1070 verenin aklından şüphe ederim

• İşte onu diyorum, her türlü gidiyor. İlginç.

• Cam tavanlı Polo arayan varsa Esenyurt, Maslak, Kartal ve Ankara Doğuş Oto’da stoklarda görünüyor. Opak renk için 1270₺ fiyat alanlar olmuş.

Bir tane teknoloji kanalı sahibi var Furkan Karaca diye golf 8 manuelini satıp Tesla almıştı. Ve gayette değerinde satmıştı. Golf bayağı dolu araç tek sıkıntı otomatik olmaması bakalım hayırlısı.

• Polo77777 P kullanıcısına yanıt

Haziran ayından beri en dip fiyat 1837 tl (passat impression için). Bence Eylül ayında artık zam gelebilir, üst paketiyle fiyat farkı açılmaya başladı

• Yeni Skoda Octavia premium, prestige fiyat alan var mı arkadaşlar?

• selam 15 yıldır aynı arabaya biniyorum. yeni tiguan ı beğeniyorum ama hiç kampanya göremiyorum bakalım bu yıl içinde almayı düşünüyorum nasipse

• Yakın zamanda polo life için teklif alan oldu mu bilgi verirseniz çok mutlu olurum

• d@rkwalker kullanıcısına yanıt

1950

• muhammetaksoy10 kullanıcısına yanıt

1200 civarı deniliyor

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

şu ek advance paket i kaldırsalar da liste fiyatlarına çekilde araç. 1750 ler octavia için uygun ama 1950 çok yüksek o fiyata Tiguan, Superb e yönelir insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 14 Ağustos 2024; 16:42:21 >
  • sasa2008 S kullanıcısına yanıt

cam tavan olmaması cabası

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.