Kaptan araç kırmızı renk opsiyonlu R line golf fiyat 2 milyon. Makyajlı Cupra Formentor için 2.050 demiş Ankara bayi.İkisi arasından hangisi ikinci elde daha çok prim yapar ;) Hangisini tercih etmek daha mantıklı olur ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR VAG Fiyat Teklifleri (Dip Fiyat-Sıcak VAG Fırsatları) (42. sayfa)
-
-
Katılıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Polo otomatik. Manueller artık ikinci elde tutulmuyor, ikinci elde manuelini almak yerine 100-150 bin daha para bulup otomatiğini alırlar Golfün. Ama Polo Otomatik çeyrek altın gibi, geçiş aracı alacak kişilerin ilk baktığı araba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 11 Ağustos 2024; 16:18:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm bayileri ara İstanbul Avek daha ucuz verirse Golf
Manuel golf al devam et. Polo nedir. Manueller de pek ala satılıyor. Süreci yaşayan olarak söylüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam araç 1250 yani insan 1 milyon üstüne çıkınca da otomatik ister zor satılır diye düşünüyorum ama ben biniciyim 5-6 sene rahat binerim sonrası için sıkıntı olur diye düşünüyorum
Hiç öyle düşünme hocam, vw'nin değişik bi kitlesi var. 2015 manuel jettalar 900 950 den gidiyor. Ben 2023 17bindeki 1.0 ı 1070 e 2 haftada 55 favoriyle rahat rahat istediğim fiyattan verdim. Al sen manueli kaçırma.
2023 manuel golf de park sensörü dahi yok, diğer eksiklerini saymıyorum bile
O araca 1070 verenin aklından şüphe ederim
İşte onu diyorum, her türlü gidiyor. İlginç.
Cam tavanlı Polo arayan varsa Esenyurt, Maslak, Kartal ve Ankara Doğuş Oto’da stoklarda görünüyor. Opak renk için 1270₺ fiyat alanlar olmuş.
Bir tane teknoloji kanalı sahibi var Furkan Karaca diye golf 8 manuelini satıp Tesla almıştı. Ve gayette değerinde satmıştı. Golf bayağı dolu araç tek sıkıntı otomatik olmaması bakalım hayırlısı.
Haziran ayından beri en dip fiyat 1837 tl (passat impression için). Bence Eylül ayında artık zam gelebilir, üst paketiyle fiyat farkı açılmaya başladı
Yeni Skoda Octavia premium, prestige fiyat alan var mı arkadaşlar?
-
selam 15 yıldır aynı arabaya biniyorum. yeni tiguan ı beğeniyorum ama hiç kampanya göremiyorum bakalım bu yıl içinde almayı düşünüyorum nasipse
-
Yakın zamanda polo life için teklif alan oldu mu bilgi verirseniz çok mutlu olurum
-
1950
-
1200 civarı deniliyor
-
şu ek advance paket i kaldırsalar da liste fiyatlarına çekilde araç. 1750 ler octavia için uygun ama 1950 çok yüksek o fiyata Tiguan, Superb e yönelir insanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa2008 -- 14 Ağustos 2024; 16:42:21 >
cam tavan olmaması cabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X