Şimdi Ara

Ölü piksel ekran kapalıyken belli olur mu? Asus laptop toz mu ölü piksel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 buçuk hafta önce Vatan bilgisayardan Asus marka laptop aldım ekranın sağ üst köşesinde siyah bir nokta var en çok beyaz arka planda belli oluyor hep siyah .Laptop kapalıyken telefonun flashıyla bakıyorum yine görünüyor yani laptop güç almıyorken ve kapalıyken hala görünüyor siyah bir nokta var içinde.Vatan bilgisayara değişim talebiyle götürdüm ordaki çalışanlarda toz mu ölü piksel mi anlamadılar ve beni mağdur edip servise göndermemiz lazım dediler vatana götürdüğümde daha 6.günüydü laptopun.

Sizce ürünü servise göndereyim mi kesin değişimi olur mu ? göndermeye korkuyorum çünkü o problem giderilirse eminim başka bir problem ile dönecek bana daha önce başka bir laptopta başıma geldi üründeki problemi çözmüşlerdi ama maket bıçağı iziyle geri yollamışlardı daha sonra laptopun başka giderilmeyen problemlerinden dolayı saolsunlar değişim kağıdı yolladılar vatana gittim ve üstüne ekleyip bu yeni laptopu aldım ama bu da kusurlu çıktı neden hep kusurlu cihazlar bana denk geliyor anlam veremiyorum.

Laptop kapalıyken boyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 12 Haziran 2016; 5:26:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Merhabalar,

1 buçuk hafta önce Vatan bilgisayardan Asus marka laptop aldım ekranın sağ üst köşesinde siyah bir nokta var en çok beyaz arka planda belli oluyor hep siyah .Laptop kapalıyken telefonun flashıyla bakıyorum yine görünüyor yani laptop güç almıyorken ve kapalıyken hala görünüyor siyah bir nokta var içinde.Vatan bilgisayara değişim talebiyle götürdüm ordaki çalışanlarda toz mu ölü piksel mi anlamadılar ve beni mağdur edip servise göndermemiz lazım dediler vatana götürdüğümde daha 6.günüydü laptopun.

Sizce ürünü servise göndereyim mi kesin değişimi olur mu ? göndermeye korkuyorum çünkü o problem giderilirse eminim başka bir problem ile dönecek bana daha önce başka bir laptopta başıma geldi üründeki problemi çözmüşlerdi ama maket bıçağı iziyle geri yollamışlardı daha sonra laptopun başka giderilmeyen problemlerinden dolayı saolsunlar değişim kağıdı yolladılar vatana gittim ve üstüne ekleyip bu yeni laptopu aldım ama bu da kusurlu çıktı neden hep kusurlu cihazlar bana denk geliyor anlam veremiyorum.

Ölü piksel kapalıyken belli olmaz ya tozdur ya da başka birşey eğer rahatsız ediyorsa tabiki gönderin ya da değişim siteyin sonuçta sürekli gözünüze çarpıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Merhabalar,

Ölü piksel kapalıyken belli olmaz ya tozdur ya da başka birşey eğer rahatsız ediyorsa tabiki gönderin ya da değişim siteyin sonuçta sürekli gözünüze çarpıcak.

Saolun hocam cevap için ekran kapalıyken böyle görünüyor.

İnanın bıktım artık uğraşmaktan 3 ay oldu yeni laptop alalı 3 aydır kullanamıyorum bundan önceki menteşe açıklığı yüzünden ve dvd romun kapanmaması yüzünden servise gitti daha beter geldi , değişim talebiyle tekrar gönderdim değişim çıktı .Değişim kadıgıyla vatandan hediye çeki aldım üstüne nakit ekleyip üst model laptop aldım bunda da bu ekranda siyah nokta sorunu çok yoruldum gerçekten artık bu vatan bilgisayarı allah bildiği gibi yapsın...3 aydır doğru düzgün laptop kullanamadım vatan kadar terbiyesiz ilgisiz firma görmedim hayatımda daha alalı 6 gün olmuştu ki götürdüm servise göndermemiz lazım onlar değişim raporu vermeden değiştiremeyiz dedi vatan. Bundan önceki laptop umun menteşe açıklığı için de aynı şeyi yaptı vatan bilgisayar bana.Servise gönderirim göndermesine de bundan önceki laptop gibi beter gelmesinden korkuyorum , yani değişim verilmezse ekran tamir edilip yollanırsa ne halde gelecek laptop çok merak ediyorum.Allah cezasını v.... o Vatan Bilgisayar'ın....2 dir aldığım notebook ayıplı kusurlu çıkıyor abi nasıl iştir sorunlu laptopları tekrar tekrar paketleyip öyle mi satıyor napıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 12 Haziran 2016; 5:53:10 >

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam geçmiş olsun,kesinlikle çlü piksel değil bu,keşke vatandan alırken ölü piksel,testi yaptırsaydınız onlar test ediyorlar.Sıkıntılı durum servise değişim ya da iade olarak yollayın bence çünkü bu sizin gözünüze takılacak, zaten oraya kurmuşsunuz sürekli oraya bakacaksınız.
  • quote:

Anladım hocam geçmiş olsun,kesinlikle çlü piksel değil bu,keşke vatandan alırken ölü piksel,testi yaptırsaydınız onlar test ediyorlar.Sıkıntılı durum servise değişim ya da iade olarak yollayın bence çünkü bu sizin gözünüze takılacak, zaten oraya kurmuşsunuz sürekli oraya bakacaksınız.

Saolun hocam...cevabınız için de çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yarın önce bi asusu arayacağım kesin değişim olur derlerse götüreceğim cihazı . Vatan Bilgisayara da lanet o... Cihazı götürüp o müşteri hizmetlerindekilerin kafalarında kırmak istiyorum. Bu kadar kafaya takmamın sebebi abi biz bu cihazlara dolar kuru saolsun milyarlar döküyoruz 3500 lira verdiğim alet tabiki de kusursuz olacak herşeyiyle ekranıyla vs. Okadar para veriyoruz herşeyini kusursuz istemem normal değil mi? Üstelik öğrenciyim biriktirdiğim paramla aldım. Şuan evdeki 2. Laptopumu alalı 6 yıl oldu.aldım mı uzun seneler kullanıyorum ve günümün 4-5 saati rahat pc başında geçiyor , tabi ki sorunsuz bi laptop bekliyorum aldığımda.bu ülkeden nefret ediyorum yurtdışındaki forumlara bakıyorum ölü piksel vs. De sorgusuz sualsiz iade alıyorlarmış ama bizim burdaki düzen nasıl bir düzense habire uğraşıyoruz habire bi kusurlu alet aldın mı bittin ,yok hakem heyeti yok bilmemne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 12 Haziran 2016; 15:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Saolun hocam...cevabınız için de çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yarın önce bi asusu arayacağım kesin değişim olur derlerse götüreceğim cihazı . Vatan Bilgisayara da lanet o... Cihazı götürüp o müşteri hizmetlerindekilerin kafalarında kırmak istiyorum. Bu kadar kafaya takmamın sebebi abi biz bu cihazlara dolar kuru saolsun milyarlar döküyoruz 3500 lira verdiğim alet tabiki de kusursuz olacak herşeyiyle ekranıyla vs. Okadar para veriyoruz herşeyini kusursuz istemem normal değil mi? Üstelik öğrenciyim biriktirdiğim paramla aldım. Şuan evdeki 2. Laptopumu alalı 6 yıl oldu.aldım mı uzun seneler kullanıyorum ve günümün 4-5 saati rahat pc başında geçiyor , tabi ki sorunsuz bi laptop bekliyorum aldığımda.bu ülkeden nefret ediyorum yurtdışındaki forumlara bakıyorum ölü piksel vs. De sorgusuz sualsiz iade alıyorlarmış ama bizim burdaki düzen nasıl bir düzense habire uğraşıyoruz habire bi kusurlu alet aldın mı bittin ,yok hakem heyeti yok bilmemne.

İstersen 500 tl olsun hocam insan ürün alınca,karşılığını istiyor o tek bir nokta bile insanı soğutur,malesef inşallah süreç hızlı işler ve sizde ya para ya da sorunsuz ürününüze kavuşursunuz.

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam inşallah tekrardan ilginiz için çok teşekkür ederim klavyenize elinize sağlık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Saolun hocam inşallah tekrardan ilginiz için çok teşekkür ederim klavyenize elinize sağlık..

Rica ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.