Şimdi Ara

Ölü yaprak vuruşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım yanlış bölüme başlık açmamışımdır. Sorum şu videodakihttps://www.youtube.com/watch?v=RqEUgd8hW_M&feature=youtu.be gibi gerçektede ölü yaprak vuruşu yapılabilir mi yada yapabileniniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismibilinmeyen -- 19 Mart 2016; 4:26:14 >

• Gerçekte yapabileni buldumhttps://www.youtube.com/watch?v=8j0vftFVDtc peki ama nasıl ? Halı sahada fena olmaz mıydı sizcede :)
  • bu vuruş tipi Beckham'ın değil mi? PES'te filan Beckham böyle vuruyordu.
  • öyle ayak içiyle ters tarafa doğru falso verileceğini sanmıyorum. ama şutun orjinalini yapanlar çok
  • Tarak kemigiyle topun tam ortasina vurursan ya saga ya sola yukselip iner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiniz yapıyor bu vuruşu.

Yukarıda arkadaş da yazmış, tarak kemiğiyle ayağını kaydırman lazım topta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

bu vuruş tipi Beckham'ın değil mi? PES'te filan Beckham böyle vuruyordu.

Benim bildiğim ölü yaprak vuruşu Platini ve Beckenbauer'in.. yani sadece beck ler tutuyor..
  • Juninho yazın izleyin.
  • Tusubasa'da vardı bu vuruş. Gerçekten yapılabiliyor yani.
  • Sizler yazdıkça insan heves ediyor iyiden iyiye. İlk video linki oyundan ikincisi Pirlo başganın gerçekte vurduğu şut ve buhttps://www.youtube.com/watch?v=wgzgsiSgOic Sneijder'in attığı bu vuruşlar insana halı sahada pas atmak yerine bencilik yapıp sürekli şut atma hissi veriyor :) Yorumlarınız için sağolun atan arkadaşları tebrik ediyorum kolay değilmiş bu vuruş güçlü bir bacakta lazımmış.
  • 18-25 metre mesafeye kadar olanları genelde kurtarılması en güç şutlar oluyor. 25 ve üzeri mesafeden atılanını kurtaranını görmedim,top 3 kez bile yön değiştirebiliyor kalecinin beli havada twist yapıyor:) En son hatırladığım kadarıyla sneijder trabzonspora atmıştı güzel bir tanesinden. Büyüklerimiz fazla hareketli olmayan topa vurularak yapıldığında şansın arttığını söyler bilmem ne kadar doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tam hatırlamıyorum bir kaç sene önce real madrid yada mancester ile bir ülke takımı şov maçı yaptı.C.Ronaldo bir frikikten bu golü atmıştı.Bence çok güzel goldu fakat internette hiç o gole rastlamadım.O golü araştır bence

• Japon oyuncuların bu işle çok uğraştığını biliyorum hatta 2010 dünya kupasında golleri bile var.

• Hagi videoları izle adamın her türlü golü var.
  • Yeni nesil topları hafiflettiler o yüzden topa dümdüz vurursan hiç falso almayacak şekilde hava bi o yana bi bu yana döner top.

Yani sen hiç falso almayacak şekilde dümdüz yukardan aşağıya inecek şekilde vurursan o top kendi falso alır.

Mesela kaleye son gücünle abanacağını düşün top düz gitmeyecek önce havaya kalkacak sonra aşağıya inecek aynı sertlikte vuracaksın o top kendiliğinden falso alır düz vurursan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 22 Mart 2016; 20:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismibilinmeyen

Sizler yazdıkça insan heves ediyor iyiden iyiye. İlk video linki oyundan ikincisi Pirlo başganın gerçekte vurduğu şut ve buhttps://www.youtube.com/watch?v=wgzgsiSgOic Sneijder'in attığı bu vuruşlar insana halı sahada pas atmak yerine bencilik yapıp sürekli şut atma hissi veriyor :) Yorumlarınız için sağolun atan arkadaşları tebrik ediyorum kolay değilmiş bu vuruş güçlü bir bacakta lazımmış.

bak dediğim gibi düz abanmış topa. Top kendi sonradan yön değiştirmiş havada. Dümdüz vurabilmek önemli nasıl vurursan vur.

• O kadar yazı yazılmış ama bu vuruşu tarihe kazıyan adam Hakan Çalhanoğlu yazılmamış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

Buyrun link

Topun gidişi ayrı, Klopp'un gülüşü ayrı güzel
  • Bu vuruş sadece duran toplardamı yapılabiliyor mesela top sürerken yapılabilir mi ? hocam Çalhanoğlu daha yolun başında Juninho bu işin ustası 90 civarında sadece frikik golü varmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.