Şimdi Ara

Ölücem Allah için bi yardım edin(tıkalı burun içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki gündür sol burun deliğim tıkalı. ne ettiyse olmadı. şiddetli sümkürdüm su çekmeyi denedim ama nafile. ve şu anda sağ burun deliğimden nefes alıyorum ve bu yetmezmiş gibi yüzümün solu felç oldu sanırım. inanılmaz bi ağrı zonklama var gibi. burun çeke çeke sümküre sümküre sile sile hem tahriş oldu hemde bu ağrıyı bıraktı.

bi yol söyleyin. yurtta kalıyorum ev yordamı yapacak hiç bir şey yok. yarın memlekete gidicem ama 6 saat otobüstede tıkalı olursa ben ölürüm. dakika başı akıyor falan nabıcam bilemiyorum. kağıt mendiller bile nafile her yeri ıslak ıslak oldu.....

kurban olayım çözüm söyleyin. nasıl uyuyabilirim örneğin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavil -- 29 Aralık 2012; 1:38:53 >

• sol tıkalıysa sağ tarafa yat. ciddiyim
  • tuzlu su çek burnuna
  • iliadin al hemen bir yerden bul burnuna iki fıs sık eskisinden daha iy inefes alırsın. biraz yanma yapar önemli değil. bitince bırak kullanma. bağımlılık filan yapmıyor ama kullanma sen süttensin daha
  • otrivine diye bi sprey var max 10 saniyede açıyo
  • arada ( tam şu anda) kendiliğinden açılıyor. yemin ediyorum odada dans edicem sevinçten bi rahatlama geliyor. daha öncede burnum tıkanırdı ama bu seferki inanılmaz zor geçiyor valla. bu kadar kıymetli değerli olduğunu yeni yeni anlıyorum.

sonra bi anda tekrar tıkanıyor yine zonklama hafif baş ağrısı başlatıyor.

iliadin almam mümkün değil hocam şu anda. tuzlu suyu denicem birazdan da avcumda su olsa daha burnumdan HİÇ BİR şekilde hava dahi çekemiyor suyu nasıl çekicem?
  • Otrivine Mentol burun spreyi al yarın eczaneden. 2 fıs yaptığın zaman daha 3 gün tıkanmıyor burnun. (ciddiyim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vicks falan al olmadı mentollü bir şey kokla
  • At kestanesi bul bi yerden aktarlarda olabilir bi tane bile yeterli ez onu burnuna cek ne var ne yoksa dışarı çıkartıyo valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczaneden Otrivine Mentol burun spreyi al. ama hemen yapayım isiyorsan küçük çay bardağına az ılık su koy içine tuz at. karıştır. onu damla damla burnuna damlat açılır
  • cevap yazan herkese teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: Denyo Bey

Otrivine Mentol burun spreyi al yarın eczaneden. 2 fıs yaptığın zaman daha 3 gün tıkanmıyor burnun. (ciddiyim)

eyvallah. taksim civarı eczane var mı? otobüse binmeden gidip alayım.
    quote:

Orijinalden alıntı: AtheistImam

vicks falan al olmadı mentollü bir şey kokla

kolonya denedim deminde sadece yakıyor açma gibi bi olay olmadı.
  • Soguk alginliginin ilk belirtisi burun spreyi ile birlikte theraflu forte kullan 2-3 gune gecer

• Karbonat bulabilirsen
    1LT suya 1 yemek kaşığı tuz yarım yemek kaşığı karbonat at karıştır
    %100 açar ama tabi ki geri akacaktır.Bunu tekrarlaman lazım
  • baş ağrısı geçsin s*****cem artık diye düşünüp bi minoset aldım.
    sabahada kesin boğazım ağrır diye bi pastil emiyorum şu anda.
    tuzlu suyuda hazırladım damlatıp yatıyorum.

allaha emanet olun teşekkürler her şey için.
  • Amuda kalk. Allah belamı versin işe yarıyor
  • hastalıkta burun tıkanıklığı, burnun içinin dolu olmasından değil diye biliyorum. kılcal damarların şişmesiyle tıkanıklık oluyor. boşuna açabilmek için sümkürüp durmayın kendinize zarar verirsiniz.
    yine bildiğim kadarıyla otrivine gibi burun tıkanıklığı giderici ilaçlar kılcal damar hacimlerini küçültüyor. bu yüzden az ve aralıklı kullanmak gerekiyor. uzun süre kullanıldığında koku alma duyusu yitirilebiliyor.
  • Benim 2 senedir tıkalı, ben ne yapacam ?
  • 1.mentollu sigara
    2.yatarken odaya nemli bir eşyanı koy
    3.yatarken odaya 1 kap su koy
    4.tuzlu su
    5.eczaneden fıs fıs
    6.yatarken hangi burun kapalıysa diğer tarafa yat uyu
    başkada çözümü yok kardes bı ara bende baya olmustu bunlar tek çözüm
  • uyudugun oda kuru. yere bı kova su dok peteğin Yada sobanın yanına ayrıca çin yagi bulabilirsen o da cok iyi

• benim kaç senedir öyle sen bikaç gün dayanamamışsın ben napayım tozo havaya kısacası ota b*ka alerjim var burun deliklerimin biri sürekli tıkalı diğeride anca ooof of
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.