Şimdi Ara

ÖLÜCÜLER ARAMASİN !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adil07

http://www.sahibinden.com/vasita?query_text=%C3%B6l%C3%BCc%C3%BCler

Hemen Hemen her ilanda görüyorum araba almak sogudum

Sen bakma onlara.Şahin arabayı 5000 liraya satarsan öp başına koy millet uçmuş 12000 nedir lan çüşşşşş

• Discovery channel da tamirat tadilatı ızlıyorum adam nakıt ödeyıp buyuk ındırım yapıp araba alıyor. Turkıye de neden ındırım teklıf edenlere kızıyorlar anlamıyorum. 2-5 bin tl büyük bır para degıl kı bazıları abartıyor sankı.
  • ölücüler aramasın, pazarlık yok, son fiyat gibi ilan başlıklarını görünce hiç açmıyorum o ilanı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Discovery channel da tamirat tadilatı ızlıyorum adam nakıt ödeyıp buyuk ındırım yapıp araba alıyor. Turkıye de neden ındırım teklıf edenlere kızıyorlar anlamıyorum. 2-5 bin tl büyük bır para degıl kı bazıları abartıyor sankı.

Bence 40 binlik arabada 5 bin lira indirim büyük bir para.
  • Ahh Ahh. O dertten bende müzdaribim

Arabamin fiyatini 33.000 den Şuan 30.500 e çektim. Hasar kaydi var ama abartilcak bisey yok. Ama o mezarcılar kafadan 5-6-7 Bin kırıp fiyat veriyor. Adama soruyorum niye öyle fiyat verdin diye Hasar kaydin var diyor. Ulan sığır Arabam ağır hasarlı değil pert değil. Sen arabam haşat olmuş gibi fiyat veriyon.. 25 e alip kendileri 30 a satmak istiyolar Kurnazlar yaa !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Discovery channel da tamirat tadilatı ızlıyorum adam nakıt ödeyıp buyuk ındırım yapıp araba alıyor. Turkıye de neden ındırım teklıf edenlere kızıyorlar anlamıyorum. 2-5 bin tl büyük bır para degıl kı bazıları abartıyor sankı.

Bence 40 binlik arabada 5 bin lira indirim büyük bir para.

Bencede buyük para. Hadi 2 bin kırarsin 3 bin kırarsin Adına pazarlık denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bin tllik aracınıza 55 bin tl teklif etseler siz de yazarsınız.
  • ben en çok "boya sıkıntısı olan aramasın"a kıl oluyorum, araba alırken başka ne sıkıntısı olacak adamın

he bir de 40 bin liralık arabada 30bin hasar kaydı var, adam kesinlikle değişen yok birkaç parça önemsiz boya, hasar kaydı servisin şişirmesi demiyor mu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.